| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 25, 2004 19:51 Заглавие: GRUNDIG ST70-460S схема на захранването |
|
|
| Понеже имам проблем със свалянето на схемата трябва ми само захранването.То е изпълнено с ТДА4601 и ВУ508.Гледам от други схеми на захранвания но нещо не се получава.Бяха пробили ТДА4601 и ВУ508.Поставих нови смених всичките електролити въпреки че само два бяха поизсъхнали проверих и съпротивленията но телевизора не тръгва.Само като река да измеря напрежението било на 1во 2ро или 3то краче на схемата телевизора тръгва.Тъй като съм проверил всичко според мен вероятно ТДА4601 не е добра но все пак ми се ще ако имам схема на захранването да огледам всичко.За всеки случай утре ще купя друга да пробвам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 4:50 Заглавие: |
|
|
| Да така е.Модела е CUC 4635 равен на CUC 4620 но както казах имам проблем със свалянето и.Има я във фаилообменника свалям я но не мога да яотворя .Пита ме по коя програма да я отворя и ги изрежда около десетина.Може би не са ми инсталирали такава а специалиста го няма до края на седмицата. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 6:43 Заглавие: |
|
|
Изпращам Ви схемата,тя е в jpg формат и е опакована в rar. _________________ Димитър |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 9:19 Заглавие: |
|
|
Благодаря ти колега . Получих захранването и почвам да копая.
PS. Оказа се че схемата която съм сложил не е добра.Като поставих друга всичко е добре.Нещо изглежда са вдигнали цената защото съм ги копувал по 4.30лв а сега я купих за 9.30лв.Майната му парите само дано работи.... |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 13:25 Заглавие: |
|
|
| Колеги възникна друг проблем.Мога да сменям каналите до 9ти и отново почва от 1ви.Програмите се избират всичките но немога да мина от 9ти канал нагоре . По думите на клиента той нещо го е заключил с дистанционното.Въпроса ми е как да го отключа... |
|
|
 |

|
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 14:35 Заглавие: |
|
|
| На екрана не изписва нищо. Само на прозорчето отдоло при пускане винаги изписва 1AV.Тогава с бутоните за програмите се включва и сменя до 9ти канал и пак отива на 1AV. |
|
|
 |

|
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Чет Авг 26, 2004 15:15 Заглавие: |
|
|
| За програмите опитаи да го включиш от мрежожия ключ при натиснат бутон <ME> от панела.А за да не тръгва на АV пак от ключа едновремено с бутон с кръг и стрелка.Не съм сигурен че е за твоя модел,но опитай. Успех. |
|
|
 |
|