|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Lays Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 22:15 Заглавие: PHILIPS DC670 |
|
|
Здравейте, става въпрос за автомобилно радио PHILIPS DC670, което спря да работи след изкюване на акумулатора на колата. При опит за включване, на екрана се появява " -С- ". Акумулатора е изключван доста пъти, но до сега не е имало подобен проблем. Предполагам че изисква наяакъв код, но такъв не съм задавал. Опитах да въведа нули, но очевидно не се получава. Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем ще съм много благодарен ако ми пише.
P.S.
Пиша във форум за първи път и се надявам да ме извините ако съм допуснал наякаква грешка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 23:30 Заглавие: |
|
|
Това не е сим карта на Мобилтел че да се пускат всички с 0000.По добре го занеси на сервиз и за някой лев ще си доволен и радиото ще свири  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|