| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 17:50 Заглавие: finlux TV50-10 |
|
|
По схемата на фин5000 захранването е с TDA4605 а сега е с ТДА4605-3 и неработи добре .Тази смяна удачна ли ,че като им гледам даташетовете са еднакви и невиждам да е проблем.Дайте мнения или да сменям.  _________________ Иво Банов
Последната промяна е направена от bamze на Вто Юни 27, 2006 19:59; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 17:54 Заглавие: |
|
|
сменял съм ги една с друга и ни съм имал проблеми,за всеки случай сложи без буква и виж как ще се държи ,ама не вярва да е до тва.
какво му е недобре на захранването? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 18:09 Заглавие: |
|
|
| По една случайност имам един куп такива с различни цифри отзад, но никога не съм обръщал внимание на цифрата отзад. Само провери двете високомни съпротивления които отиват на нея, да не са си изменили стойността! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 18:11 Заглавие: |
|
|
Знам че само с буква -2 отзад е по-различна и си иска оригинална като се сменя и че -15 е аналог на всички без -2 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 18:17 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | Знам че само с буква -2 отзад е по-различна и си иска оригинална като се сменя и че -15 е аналог на всички без -2 |
Пустото много редко ми се налага да сменявам, ама ако се сетя, следващия път ще сложа един цокъл, и ще изследвам нещата! Имам без цифра, с 2 и с 3. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 19:58 Заглавие: |
|
|
И аз така направих( цокъл и слагах каквото има).Проблема му се оказа в tl431 и разбит потенциометър  _________________ Иво Банов |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 20:57 Заглавие: |
|
|
Здравейте!Това което аз зная за тези чипове е че цифрата показва максималната работна честота.Чиста - 50 ,2-80,3-120 Мхц мисля че бяха.За стойностите не съм абсолютно сигурен.Логично тия с по - голяма цифра би трябвало да заменят тия с по - малка без проблем.За забележката на bai -tishan - не е по вероятно ами си е сигурно направо - стоиноста е Кхц.Извинявам се за грешката.
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Сря Юни 28, 2006 6:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 27, 2006 22:04 Заглавие: |
|
|
| ivan dimitrov написа: | | Здравейте!Това което аз зная за тези чипове е че цифрата показва максималната работна честота.Чиста - 50 ,2-80,3-120 Мхц мисля че бяха.За стойностите не съм абсолютно сигурен.Логично тия с по - голяма цифра би трябвало да заменят тия с по - малка без проблем. |
по вероятно да е в килохерци  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|