| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naprotiv Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 19:18 Заглавие: TV SONY KV-29FX66 понякога мига 5 пъти |
|
|
Здравейте.Бих искал да споделя един проблем с този телевизор.Процесорът му е SAA 5665 HL M1 0358. Телевизорът притежава система за показване на определени дефекти със различен брой мигания на светодиода на захранването.При мен се получава следният дефект.Работи нормално и след няколко дена например започва да мига 5 пъти ,след което се получава увреждане на дъмпа.В схемата на грешките това мигане е означено със съкращението - IKR.При ново зареждане на паметта пак работи няколко дена , а понякога и месец.Бих искал да Ви попитам имали си някой на представа какво би означавало това съкращение IKR и дали вероятната причина за увреждането на дъмпа се дължи на дефект в процесора.
Благодаря Ви предварително.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 19:24 Заглавие: |
|
|
| Огледай за сухи спойки около силовите части на ХО транзистора,вероятно според мен ти искри или спойка или накой от демпферните кондензатори(паралелните на КЕ на ключа за ХО) |
|
|
 |
naprotiv Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 19:32 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | Огледай за сухи спойки около силовите части на ХО транзистора,вероятно според мен ти искри или спойка или накой от демпферните кондензатори(паралелните на КЕ на ключа за ХО) |
Възможно ли е от едно искрене да се поврежда записа на паметта? |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 19:58 Заглавие: |
|
|
| naprotiv написа: | | Stoy40 написа: | | Огледай за сухи спойки около силовите части на ХО транзистора,вероятно според мен ти искри или спойка или накой от демпферните кондензатори(паралелните на КЕ на ключа за ХО) |
Възможно ли е от едно искрене да се поврежда записа на паметта? |
100% гаранция |
|
|
 |
|