| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
asdaaaaaa Гост
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
asdaaaaaa Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 10:37 Заглавие: |
|
|
Сериозно се зарибих за проектора. Гледам никои нищо не обелва.
Реших сам да си правя кутията. От всички части маи най трудно ще намеря увеличителното стъкло - това с размера на lcd-to . Има такива във шраибпроекторите. Някой ако има подобно да се обажда . Ще се уговорим нещо. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 12:33 Заглавие: |
|
|
Няма да намериш LCD с необходимата разрешаваща способност 1024х768
Чел съм по форуми ,че се опласват от ниската разрешаваща на наличните по пазара такива! |
|
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 13:34 Заглавие: |
|
|
| На мен ми стана интересно и прегледах линковете.Ако си намеря всички детайли(лещите и монитор) бих си сглобил един проектор.Гледам повечето са използвали монитори с по-малка разрешаваща способност от 1024х768,но пък все повече стари LCD монитори се внасят и все ще се доредим до някой. |
|
|
 |
asdaaaaaa Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 14:36 Заглавие: |
|
|
Да lcd-то не е проблем. Само голямата леща не мога да намеря. Дадоха ми идея по училищата да пробвам ама не ме блазни мисълта да ходя да говоря с разните му там директори и т.н. Иначе съм се спрял на нещо подобно да си направя:
http://www.lumenlab.com/forums/lofiversion/index.php/t5230.html
Верно голям кютюк изглежда ама мисля 4е ще му намеря място. |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 17:41 Заглавие: |
|
|
| За френелови лещи потърси в руските сайтове(например в rambler.ru напиши "проектор своими руками". Преди година-две предлагаха за точно такива проекти най различни на смешни цени. Въпросът е как да си доставиш. |
|
|
 |
|