| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 0:02 Заглавие: Я си кажете мнението за STK4142II |
|
|
| Въпроса ми е дали има смисъл да се занимавам да съживявам един такъв усилвател .. т.е свалих го от една уредба сони с все багаж, но дали да се мъча да го пускам ... защото в момента трябва да му сваля схемата да видиме до къде ще стигна |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
californieca Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:18 Заглавие: Re: Я си кажете мнението за STK4142II |
|
|
| mishomvp написа: | | Въпроса ми е дали има смисъл да се занимавам да съживявам един такъв усилвател .. т.е свалих го от една уредба сони с все багаж, но дали да се мъча да го пускам ... защото в момента трябва да му сваля схемата да видиме до къде ще стигна |
зависи какво иска6 да постигне6,да ти кажа 4е почти каквото заопчне6 6те ти сварши работа,така 4е споко,само си направи едно предусилвател4е с по голяма дунамика в областта на нискитв 4естоти и трансформатор с 1.5 пъти пове4ко ток,като запас и се кафи на звука  _________________ Всичко е в тока  |
|
|
 |
machinow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:21 Заглавие: |
|
|
| Мисля че този хибрид няма управление /все пак провери/ - така че ако му подадеш ток ще тръгне ....... Ако е на платка /както предполагам/ -нема да имаш много проблеми |
|
|
 |
|