| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Mlad76 Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 16:20 Заглавие: UPS-TRIPP LITE |
|
|
| Попадна ми един стари4ак UPS - 450w.Оба4е маи не е с много изгладена синосоида.Въпросат ми е дали 6те пре4и на работата на монитора LCD или въоб6те на целият комп.?{ина4е го пробвах при отпадане на мрежовото напрежение компа и монитора бсе о6те си работят,оба4е при по продължителна работа незная} Модел на UPS-{TRIPP LITE-BC PRO INT 450}.Предварително ви благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 16:26 Заглавие: Re: UPS-TRIPP LITE |
|
|
| Mlad76 написа: | | Попадна ми един стари4ак UPS - 450w.Оба4е маи не е с много изгладена синосоида.Въпросат ми е дали 6те пре4и на работата на монитора LCD или въоб6те на целият комп.?{ина4е го пробвах при отпадане на мрежовото напрежение компа и монитора бсе о6те си работят,оба4е при по продължителна работа незная} Модел на UPS-{TRIPP LITE-BC PRO INT 450}.Предварително ви благодаря. | Какво значи термина недобре изгладена синусуида? |
|
|
 |
YoggA Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 21:19 Заглавие: |
|
|
Добра синусоида трябва най-вече когато захранването е с мрежов трансформатор.
При компютрите захранващия блок е импулсен и формата на синусоидата не е от голямо значение.
При повечето от новите UPS-и формата на изходното напрежение не е чиста синусоида. Само при моделите, за които изрично пише че е такава, но там вече цените са други ... а за компютърни системи това е излишно. |
|
|
 |
Гост
|
|
|
 |
|