| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 17:21 Заглавие: ТХО за CTX PR705F |
|
|
| ТХО-то е изгоряло,оригиналното ТХО е STV311496 въпросът ми е с кое бих могъл да го заменя или евентуално откъде в софия може да се намери същото или аналог.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 17, 2006 19:22 Заглавие: |
|
|
miro_m, провери капацитета на анодния кондензатор и виж дали не пробива на съпротивление на 200Мома с тестера . Ако той е повреден има начин да го отремонтираш - ще ти кажа как
А ТХО незнам от къде може да се намери , пък и според мен ще ти излезе скъпо и незнам дали ремонта ще си струва  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
miro_m Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 12:29 Заглавие: |
|
|
Аз я четох темата по въпроса с разпробиването а от доста време монитора е при мен и имам смътен спомен че го мерих въпросния кондензатор и маи проблема не е в него ама сега съм се хванал пак с него че много място ми заема и или ще тръгне или ще става донор. та ще премеря пак но мисля че проблема не е в кондензатора  |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 18, 2006 18:27 Заглавие: |
|
|
Проблема ВИНАГИ е в кондензатора /даже и да не показва а 200 мегаома нищо уреда/.
Задължително се разпробива и се слага донор-друг начин няма.
Забравете за ТХО да намерите-или ремонтирайте старото или го изхвърлете за части.
Успех _________________ Az sam |
|
|
 |
|