| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 21:18 Заглавие: Video sender |
|
|
Някога се продаваха такива идиотщини да се гледало видеото в съседната стая. Никога не съм притежавал такова устройство по причината, че от много години нямам време да гледам и новините по канал 1, камо ли някакви филми. Въпросът ми обаче е друг. Ще може ли да се намери евтина камерка (може и черно-бяла) която да се свърже към това устройство (също се търси да се купи) и да ми предава сигнал на стотина метра пряка видимост. Трябва ми, за да мога да наблюдавам едни машинерии в друго помещение докато отхвърлям друга работа. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 21:26 Заглавие: |
|
|
Vaklin навремето имах такова устройство мисля че и сега може да се намери но обхвата им е до 10на метра и ако е по мощно те всички наоколо които са със антени ще гледат безплатно XXL  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
Ще гледат един манометър, един термометър, един електродвигател (четков, монофазен, с редуктор) и малко съспътстваща тенекия. Нека гледат хората, нека се кефят  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 21:39 Заглавие: |
|
|
| Ваклине в руските сайтове има доста такива схеми ти поне можеш да си го направиш сам купешки не съм сигурен дали ще ти свърши работа. |
|
|
 |
gmg_service Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 21:40 Заглавие: ре |
|
|
Нещо пдходящо на лични  |
|
|
 |
ILIAN Опитен потребител

Регистриран на: 04 Мар 2005 Мнения: 281 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Юли 10, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
| Има направо камерки с предавател ,а и цените им поспаднаха. |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 0:14 Заглавие: |
|
|
Аз съм гледал видео сендери в конрад ... Но обхвата им е малко, но на теб май 10метра са ти достатъчни .. А пък ако имаш компютър там може да си вземеш една камера, и през мрежата да си я наблюдаваш ..
Преди известно време взех една от Вали LinkPro G-330 и добре се държи, даже може ако искаш да ти праща мейли  |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 7:48 Заглавие: |
|
|
100 метра казах ...  _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:07 Заглавие: |
|
|
| Vaklin написа: | 100 метра казах ...  | Пощенски гълъб  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 8:16 Заглавие: |
|
|
| В Комет има видео модулатори (от аудио - видео --> УКВ ТВ сигнал) о т него с добра антенка ще стане или пък опъваш кабел като за кабелна и си готов. |
|
|
 |
|