| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Съб Юни 24, 2006 0:42 Заглавие: Слагане на българско меню на Sony Ericsson J300I |
|
|
Някой може ли да ми даде линк към някаква страница със това как се "превеждат" менютата, как се бърка по фирмуера на GSM-ите... От 2 часа рова в гугъла и все реклами и характеристики намирам... Много благодарности предварително! _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 25, 2006 20:19 Заглавие: Re: Слагане на българско меню на Sony Ericsson J300I |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Някой може ли да ми даде линк към някаква страница със това как се "превеждат" менютата, как се бърка по фирмуера на GSM-ите... От 2 часа рова в гугъла и все реклами и характеристики намирам... Много благодарности предварително! |
Първо. Не ти препоръчвам да го правиш след като незнаеш какво правиш и не си се занимавал !
След това БГ меню иди в някой сервиз в хасково ще ти помогнат ...
Лично мога да те насоча към един приятел от там, който се занимава с това !
Ако има нещо питай ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 06, 2006 23:59 Заглавие: |
|
|
Добре... А въобще за разкодиране и бъркане по фирмуера какви инструменти и устройства ми трябват? Скоро ще ходя до Германия, ще имам възможност да избирам... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 0:19 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Добре... А въобще за разкодиране и бъркане по фирмуера какви инструменти и устройства ми трябват? Скоро ще ходя до Германия, ще имам възможност да избирам... |
А за възможност да си купиш нов телефон след това? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
Въобще смятам първо да експериментирам... Че няма да е с този телефон ясно. Абе вий освен да се заяждате друга работа нямате ли... Имам един кашон повредени телефони, има на какво да се упражнявам  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 07, 2006 11:41 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | Въобще смятам първо да експериментирам... Че няма да е с този телефон ясно. Абе вий освен да се заяждате друга работа нямате ли... Имам един кашон повредени телефони, има на какво да се упражнявам  |
Никой не се заяжда с тебе просто ти се изказваш непоготвен и питаш въпроси който и сам може да си отговориш без да е нужно да задаваш въпроси ! |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 10:50 Заглавие: |
|
|
| Купи си за начало поне едно UFS боксче! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 12:20 Заглавие: |
|
|
Има ли универсални UFS box-ове? Универсални в смисъл да сатват на всякакви телефони. Преди малко гледах картинки на такива устройства със гугъла, имаше доста модела... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 20:43 Заглавие: |
|
|
| само един box е прекалено малко, но се отнякъде трябва да се почне |
|