| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 8:43 Заглавие: notebook Panasonic CF37 |
|
|
Лаптопа ми го донесоха от Испания -изпускан или хвърлен един господ знае.Проблема е че на дисплея му работи само осветлението.Лентовият кабел който тръгва от дисплея ми се видя добре от страната на дисплея, но от страната на РС не посмях да го отворя Някой може ли да даде някаква идея преди да го разкостя _________________ Учи се от грешките на другите! Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 11:54 Заглавие: |
|
|
| Прозвъни кабела.При сгъвката понякога прекъсва. Не е падал,защото обикновенно се чупи лампата на дисплея,просто може и да се е измъкнал кабела от куплонга на дънната платка.Другия вариант нещо да е станало с видео картата,това може да го провериш ако има изход за външен монитор. |
|
|
 |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 12:09 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Прозвъни кабела.При сгъвката понякога прекъсва. Не е падал,защото обикновенно се чупи лампата на дисплея,просто може и да се е измъкнал кабела от куплонга на дънната платка.Другия вариант нещо да е станало с видео картата,това може да го провериш ако има изход за външен монитор. |
По принцип има изход за външен монитор но нали трябва да го активирам и той е неизползваем.
Не съм разглобявал дъното понеже ми се видя трудничко и не посмях, но всичко отива на там, за да свирна кабела. _________________ Учи се от грешките на другите! Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 12:25 Заглавие: |
|
|
Aз до колкото разбрах ,че проблема е в дисплея.Ако не ще въобще да стартира това е друга тема за разговор.За всеки случай външен монитор и старт да видим какво ще покаже .Тръгва ли да зарежда въобще  |
|
|
 |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 14:40 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | Aз до колкото разбрах ,че проблема е в дисплея.Ако не ще въобще да стартира това е друга тема за разговор.За всеки случай външен монитор и старт да видим какво ще покаже .Тръгва ли да зарежда въобще  |
По принцип тръгва и зарежда но външният монитор не светва и аз си мисля че първо трябва да му кажа да се обърне към него а това не мога да направя. _________________ Учи се от грешките на другите! Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 14:55 Заглавие: |
|
|
| Включваш външния монитор и тогава стартираш да зарежда лап топа.Той би трябвало сам да си го намери.Ако няма нищо на външния монитор по този начин проблема ти е във видео картата. |
|
|
 |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 19:07 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Включваш външния монитор и тогава стартираш да зарежда лап топа.Той би трябвало сам да си го намери.Ако няма нищо на външния монитор по този начин проблема ти е във видео картата. |
Опитах и така но външният монитор си остана тъмен.Опитах на здрав лаптоп с Win98(понеже предполагам че и моят е с по стар WIN), но и там опозна монитора но мина през Уизарда за инсталиране и тогава го запали.
Още не съм го разглобил но утре го слагам на масата.... _________________ Учи се от грешките на другите! Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките. |
|
|
 |
pl Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 8:17 Заглавие: |
|
|
Най-накрая един познат ме открехна, че трябва да се натиснат едновременно Fn бутон и F3 и тръгна на външният монитор.
Благодаря на всички отзовали се!!! _________________ Учи се от грешките на другите! Няма да живееш толкова дълго, че да ги направиш сам всичките. |
|
|
 |
|