| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
marin_bonchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 20:47 Заглавие: Как да преинсталирам Universum FT81015 |
|
|
| Моля помогнете със съвет как да преинсталирам телевизор Universum FT81015.Шасито е 11AK28-10.След ремонт на захранването телевизора заработи,но изглежда е заключен защото не мога да променя нито езика нито стандарта нито да променя запомнените програми.Иначе набира програмите звук има но не мога да го преинсталирам.Като започна да го инсталирам на екрана в ляво горе ми изписва въпросителен знак,а отстрани на таблицата за инсталиране ми показва гаечен ключ.Дали може да се направи нещо с влизането в сервизен режим /но не знам как/,или трябва да презапиша паметта?Тогава ще ми трябва дъмп. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 20:54 Заглавие: Re: Как да преинсталирам Universum FT81015 |
|
|
| marin_bonchev написа: | | Моля помогнете със съвет как да преинсталирам телевизор Universum FT81015.Шасито е 11AK28-10.След ремонт на захранването телевизора заработи,но изглежда е заключен защото не мога да променя нито езика нито стандарта нито да променя запомнените програми.Иначе набира програмите звук има но не мога да го преинсталирам.Като започна да го инсталирам на екрана в ляво горе ми изписва въпросителен знак,а отстрани на таблицата за инсталиране ми показва гаечен ключ.Дали може да се направи нещо с влизането в сервизен режим /но не знам как/,или трябва да презапиша паметта?Тогава ще ми трябва дъмп. |
Пробва ли с празна памет? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 26, 2006 21:19 Заглавие: |
|
|
| Не съм защото нямах,но днес ми дойдоха дистанционното и паметта и утре ще опитам. |
|
|
 |
neznae6t Гост
|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 22:52 Заглавие: ft81015 |
|
|
imam sa6tiq televizor i pri men taka pokazva pitanka i kliu4 no vsi4ko si raboti!! bihte li mi kazali koq godina model e tozi TV?
Тук се пише на кирилица  |
|
|
 |
незнаещ Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 10:22 Заглавие: универсум |
|
|
| моля кажете ми този същия телевизор коя година е призводство? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 14:45 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за помоща .Телевизора е ремонтиран и отдавна е при собственика.Приключвам темата. |
|
|
 |
|