Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам перфектно изработена басс каса за 10'' говорител

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Iko
Гост

МнениеПуснато на: Съб Юли 08, 2006 16:04    Заглавие: Продавам перфектно изработена басс каса за 10'' говорител Отговорете с цитат

Продавам перфектно изработена басс каса за 10'' говорител - обем около 35л, отвътре с дунапренова изолация и рефлекторна тръба 7,6/12 см. За София. Контакти: [email protected]. Цена - 40лв. Ако искате може да доидете да я видите в студентски град. Ето и снимки:

Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 11:41    Заглавие: Re: Продавам перфектно изработена басс каса за 10'' говорите Отговорете с цитат

че те нови са по ефтини бе брат.
и много по добри. Wink
Върнете се в началото
Iko
Гост

МнениеПуснато на: Нед Юли 09, 2006 13:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами тя кутията е нова, и не бих казал че "другите са по-добри". Уплътнена е със силикон, дунапренова изолация и отвън с мокет. Ако знаеш какви каси съм виждал - направо да те е жал да я сложиш в колата. Ако искаш ела я виж и чуи ще се убедищ в разликата. И понеже ми трябват пари свалям на 35лв.
Върнете се в началото
maildaemon
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юли 12, 2006 16:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Наистина има ги на по добри цени, но пук са сглобявани от кой знае кой и как! Говорителя не го ли продаваш и него?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юли 12, 2006 19:16    Заглавие: Отговорете с цитат

По добре скрии тази снимка,защото се вижда че е изработена от 5-6мм материал(мукава) без дунапрена.Всяко уважаващо себе си озвучително тяло трябва да е от 25-30мм ПДЧ или MDF без дунапрена...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 13, 2006 10:57    Заглавие: Отговорете с цитат

Stoy40 написа:
По добре скрии тази снимка,защото се вижда че е изработена от 5-6мм материал(мукава) без дунапрена.Всяко уважаващо себе си озвучително тяло трябва да е от 25-30мм ПДЧ или MDF без дунапрена...
да и на мен ми направи впечетление.

само за инфо има един човек който продава басс каси и скоро даваш 2х10'' 1,8см пдч за 30лв двете!може да го питаш!
bdimov.
Върнете се в началото
Iko
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 13, 2006 11:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Хора, Вие сте в голям грешка. Касата е изработена от 1,8см ПДЧ !!! На снимката не изглежда така, понеже съм оставил мокета по-дълъг и след това да се изреже, но аз ви казах - елате ако искате да я видите и ще се убедите в качеството. Ако някои е сериозен може да му направя друга снимка, на която съ личи, че материала е 1,8см ПДЧ. Под 35лв. няма да сваля, понеже само материалите ми са около 25лв.
Върнете се в началото
After_Dark
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Чет Юли 13, 2006 17:42    Заглавие: Отговорете с цитат

оребри я отвътре че ше вибрира за страх
18 мм пдч е малко за тез размери а кво остава ако сложа някой 100 Вт бас - ше я разпука ако не е басрефлекса Idea
колко и е резонансната честота ако не е тайна ?
и другите размери де
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Iko
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юли 13, 2006 20:01    Заглавие: Отговорете с цитат

18 мм никак не е малко за такава бас каса - размерите не са и ника големи - 34 л някъде. Има силикон между стените и по 4 - 5 дълги видии за всяка страна.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети