| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Iko Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 08, 2006 16:04 Заглавие: Продавам перфектно изработена басс каса за 10'' говорител |
|
|
Продавам перфектно изработена басс каса за 10'' говорител - обем около 35л, отвътре с дунапренова изолация и рефлекторна тръба 7,6/12 см. За София. Контакти: [email protected]. Цена - 40лв. Ако искате може да доидете да я видите в студентски град. Ето и снимки:
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 11:41 Заглавие: Re: Продавам перфектно изработена басс каса за 10'' говорите |
|
|
че те нови са по ефтини бе брат.
и много по добри.  |
|
|
 |
Iko Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 09, 2006 13:20 Заглавие: |
|
|
| Ами тя кутията е нова, и не бих казал че "другите са по-добри". Уплътнена е със силикон, дунапренова изолация и отвън с мокет. Ако знаеш какви каси съм виждал - направо да те е жал да я сложиш в колата. Ако искаш ела я виж и чуи ще се убедищ в разликата. И понеже ми трябват пари свалям на 35лв. |
|
|
 |
maildaemon Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 16:50 Заглавие: |
|
|
| Наистина има ги на по добри цени, но пук са сглобявани от кой знае кой и как! Говорителя не го ли продаваш и него? |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 12, 2006 19:16 Заглавие: |
|
|
| По добре скрии тази снимка,защото се вижда че е изработена от 5-6мм материал(мукава) без дунапрена.Всяко уважаващо себе си озвучително тяло трябва да е от 25-30мм ПДЧ или MDF без дунапрена... |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 10:57 Заглавие: |
|
|
| Stoy40 написа: | | По добре скрии тази снимка,защото се вижда че е изработена от 5-6мм материал(мукава) без дунапрена.Всяко уважаващо себе си озвучително тяло трябва да е от 25-30мм ПДЧ или MDF без дунапрена... | да и на мен ми направи впечетление.
само за инфо има един човек който продава басс каси и скоро даваш 2х10'' 1,8см пдч за 30лв двете!може да го питаш!
bdimov. |
|
|
 |
Iko Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 11:42 Заглавие: |
|
|
| Хора, Вие сте в голям грешка. Касата е изработена от 1,8см ПДЧ !!! На снимката не изглежда така, понеже съм оставил мокета по-дълъг и след това да се изреже, но аз ви казах - елате ако искате да я видите и ще се убедите в качеството. Ако някои е сериозен може да му направя друга снимка, на която съ личи, че материала е 1,8см ПДЧ. Под 35лв. няма да сваля, понеже само материалите ми са около 25лв. |
|
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 17:42 Заглавие: |
|
|
оребри я отвътре че ше вибрира за страх
18 мм пдч е малко за тез размери а кво остава ако сложа някой 100 Вт бас - ше я разпука ако не е басрефлекса
колко и е резонансната честота ако не е тайна ?
и другите размери де |
|
|
 |
Iko Гост
|
Пуснато на: Чет Юли 13, 2006 20:01 Заглавие: |
|
|
| 18 мм никак не е малко за такава бас каса - размерите не са и ника големи - 34 л някъде. Има силикон между стените и по 4 - 5 дълги видии за всяка страна. |
|
|
 |
|