| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 14:56 Заглавие: Вашето мнение за една схемичка |
|
|
Това е един усилвател който на теория трябва да извади 100Вт мощност
Ясно ми е че качеството няма да е кой знае какво, но се чудя дали ще проработи.Мен лично ме съмнява дали ще извади 30Вт ако трагне изобщо, но също така не съм изобщи сигурен (схемата е Attach) _________________ eng. M.Gelkov |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vladim Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 15:19 Заглавие: |
|
|
| Според мен 10-15 вата |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 15:37 Заглавие: Re: Вашето мнение за една схемичка |
|
|
| gelkov написа: | Това е един усилвател който на теория трябва да извади 100Вт мощност
Ясно ми е че качеството няма да е кой знае какво, но се чудя дали ще проработи.Мен лично ме съмнява дали ще извади 30Вт ако трагне изобщо, но също така не съм изобщи сигурен (схемата е Attach) |
Изкарва ги . Схемата е разисквана много , пусни една търсачка . _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
toltec Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 15:38 Заглавие: |
|
|
| Това е една стара схема от списание "Направи сам " ,обсъждана на дълго във форума . Може да извади 100 W , но аз никога не съм я правил и незнам с какви трудности ще се сблъскаш при пускането и . |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 16:21 Заглавие: |
|
|
Не намирам каде е обсъждана може ли някой да пусне линк???
Благодаря за останалото инфо.Скоро възнамерявам да я пробвам след като не е поредната теория, която на практика за нищо не става _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
|
|
 |
quad Опитен потребител

Регистриран на: 20 Ное 2004 Мнения: 233 Местожителство: Varna/Targovishte
|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 16:42 Заглавие: Re: Вашето мнение за една схемичка |
|
|
| gelkov написа: | Това е един усилвател който на теория трябва да извади 100Вт мощност
Ясно ми е че качеството няма да е кой знае какво, но се чудя дали ще проработи.Мен лично ме съмнява дали ще извади 30Вт ако трагне изобщо, но също така не съм изобщи сигурен (схемата е Attach) |
Мой приятел я направи с почти 2 пъти повишено захранващо напрежение, с 4 крайни, малко корекции на някои от елементите и свири безпроблемно. Става за слушане, но е далеч от hifi. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 17:00 Заглавие: |
|
|
| Единствения недостатък е липсата на термокомпенсация,затова е нужен оооогромен радиатор,ако я вкараш в клас В (с корекция на резисторите) не се опича толкова,но се скапва звука чувствително |
|
|
 |
gelkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 10, 2005 23:04 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички.Скоро мисля да я налепя на летящ монтаж за да се уверя с очите си  _________________ eng. M.Gelkov |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2005 14:04 Заглавие: |
|
|
| По скоро с ушите си:)))Ако има и светкавици тогава и с очите си:))Потърси из нета "Простой въсококачественнъй УМЗЧ" мисля на Зайцев статия.Там е написано доста и са взвети мерки за по високо качество(ако въобще има някакво) |
|
|
 |
|