| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DanailG Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 8:15 Заглавие: Монитор Fujitsu ErgoPro E174 - къде е проблема? |
|
|
Привет!
Наскоро закупих Монитор Fujitsu ErgoPro E174 (втора ръка). В магазина работеше нормално, но у дома така и не можах да го подкарам. При включено захранване (минава през компютъра) и включен интерфейсен кабел сигналната му лампа мига в оранжево. При старт на компютъра положението не се променя - все едно го няма. При откачане на интерфейсния кабел сменя режима и показва съобщение за проверка на връзката. Свързах го и с друг компютър, но положението е отново същото. Може ли някой да ме ориентира къде да търся проблема? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 12:11 Заглавие: |
|
|
На друг монитор си намали резолюцията и херцитеТова са дали за него
Fujitsu Siemens Ergopro E174
Fujitsu Siemens ErgoPro e174 - Display - CRT - 17" - 1280 x 1024 / 60 Hz - 0.28 mm - VGA (HD-15) - ... mo |
|
|
 |
asenc Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 21:57 Заглавие: |
|
|
според мен не е това защото трябва да се вижда поне зареждането на биоса
(провери дали ако е с повече входове си избрал друг(срещан проблем
)) |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 19, 2006 22:25 Заглавие: Re: Монитор Fujitsu ErgoPro E174 - къде е проблема? |
|
|
| DanailG написа: | Привет!
Наскоро закупих Монитор Fujitsu ErgoPro E174 (втора ръка). |
Какво значи наскоро ? Няма ли поне 3 месеца гаранция ? Като не работи върни им го !
Иначе както описваш проблема по всяка вероятност дефекта е в кабела ... _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
DanailG Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 7:38 Заглавие: |
|
|
| Малко уточнения. Няма инсталирана операционна система. Няма и седмица откакто съм го взел. Има 6 мес. гаранция и естествено, че ще им го върна. Просто ме човърка какво точно му има и дали аз не сбърках някъде. Кабела е добре - изпробвах го и с друга система. |
|
|
 |
|