| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Стабилизатор Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 10:33 Заглавие: Импулсен стабилизатор на напрежение..... |
|
|
| Моля посочете ми ИС импулсен стабилизатор на напрежение за ток до 3 А. да се продава по нашите мегазини. Имаше такива с 3 крачета ама ги забравих. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 17:21 Заглавие: Инпулсен стабилизатор на напрежение |
|
|
Има такъв - LM2576 - ADJ: ток 3А напрежение 1,3 - 35 волта, но е с 5 крачета. Ако искаш мога да ти изпратя един по пощата. Аз си направих стабилизатор с такъв и съм много доволен - работи стабилно. _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
Tisho Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 18:12 Заглавие: Re: Импулсен стабилизатор на напрежение..... |
|
|
| Стабилизатор написа: | | Моля посочете ми ИС импулсен стабилизатор на напрежение за ток до 3 А. да се продава по нашите мегазини. Имаше такива с 3 крачета ама ги забравих. |
Три крак импулсен стабилизатор трудно...
Най лесен за реализация е LM2576
Че изисква малко външни елементи. |
|
|
 |
Стабилизатор Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 9:07 Заглавие: За BONGO |
|
|
| Да търся точно този стабилизатор, вярно с 5 крачета е. Правил съм схема с него и работи перфектно, сега обаче във Варна не мога да го намеря. Ако може да ми го изпратиш пиши каква му е цената, може с наложен платеж, ще ти пиша адреса си. Благодаря. |
|
|
 |
img Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 10:13 Заглавие: |
|
|
| Стабилизатор написа: | | Да търся точно този стабилизатор, вярно с 5 крачета е. Правил съм схема с него и работи перфектно, сега обаче във Варна не мога да го намеря. Ако може да ми го изпратиш пиши каква му е цената, може с наложен платеж, ще ти пиша адреса си. Благодаря. |
Във Варна го има на магазинчето срещу хуманитарната гимназия, мисля че струваше около 2-2.50, но може и да бъркам.
Успех. |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 11:04 Заглавие: Импулсен стабилизатор |
|
|
Прати адреса си на [email protected] - ще то го пратя по пощата подарък. _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
|