Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Импулсен стабилизатор на напрежение.....

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Стабилизатор
Гост

МнениеПуснато на: Чет Сеп 02, 2004 10:33    Заглавие: Импулсен стабилизатор на напрежение..... Отговорете с цитат

Моля посочете ми ИС импулсен стабилизатор на напрежение за ток до 3 А. да се продава по нашите мегазини. Имаше такива с 3 крачета ама ги забравих.
Върнете се в началото
bongo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Чет Сеп 02, 2004 17:21    Заглавие: Инпулсен стабилизатор на напрежение Отговорете с цитат

Има такъв - LM2576 - ADJ: ток 3А напрежение 1,3 - 35 волта, но е с 5 крачета. Ако искаш мога да ти изпратя един по пощата. Аз си направих стабилизатор с такъв и съм много доволен - работи стабилно.
Tisho
Гост

МнениеПуснато на: Чет Сеп 02, 2004 18:12    Заглавие: Re: Импулсен стабилизатор на напрежение..... Отговорете с цитат

Стабилизатор написа:
Моля посочете ми ИС импулсен стабилизатор на напрежение за ток до 3 А. да се продава по нашите мегазини. Имаше такива с 3 крачета ама ги забравих.

Три крак импулсен стабилизатор трудно... Wink
Най лесен за реализация е LM2576
Че изисква малко външни елементи.
Върнете се в началото
Стабилизатор
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 9:07    Заглавие: За BONGO Отговорете с цитат

Да търся точно този стабилизатор, вярно с 5 крачета е. Правил съм схема с него и работи перфектно, сега обаче във Варна не мога да го намеря. Ако може да ми го изпратиш пиши каква му е цената, може с наложен платеж, ще ти пиша адреса си. Благодаря.
Върнете се в началото
img
Гост

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 10:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Стабилизатор написа:
Да търся точно този стабилизатор, вярно с 5 крачета е. Правил съм схема с него и работи перфектно, сега обаче във Варна не мога да го намеря. Ако може да ми го изпратиш пиши каква му е цената, може с наложен платеж, ще ти пиша адреса си. Благодаря.

Във Варна го има на магазинчето срещу хуманитарната гимназия, мисля че струваше около 2-2.50, но може и да бъркам.
Успех.
Върнете се в началото
bongo
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Нова Загора

МнениеПуснато на: Пет Сеп 03, 2004 11:04    Заглавие: Импулсен стабилизатор Отговорете с цитат

Прати адреса си на [email protected] - ще то го пратя по пощата подарък.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети