| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cpaskov3 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 11:18 Заглавие: скенер проблем |
|
|
| проблема с този скенер е следния.Значи скенера се детеква но не се сжи главата както трябва,когато му дам да сканира чакам извесно време задвижвасе леко на пред и се врашта обратно но продалжава да варти.можели някои да ми каже дали да го полея с вода или дали е поправимо. Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pavelari Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 13:47 Заглавие: |
|
|
| разглобяван ли е преди да почне да прави това и колко е стар |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 20, 2006 14:22 Заглавие: Re: скенер проблем |
|
|
| cpaskov3 написа: | | проблема с този скенер е следния.Значи скенера се детеква но не се сжи главата както трябва,когато му дам да сканира чакам извесно време задвижвасе леко на пред и се врашта обратно но продалжава да варти.можели някои да ми каже дали да го полея с вода или дали е поправимо. Благодаря предварително |
Първо провери дали драйверите са инсталирани както трябва ! Защото не съм срещнал до сега скенер, който инсталацията на драйверите е направена както трябва !
След като установиш, че всичко по драйверите е наред, остави скерена отворен и виж какво точно прави да не би нещо да му пречи да продължи .. Ако има такова нещо разглобяваш като внимаваш да не счупиш лампата ... И така нататък ..
Това е то .. Ако има нещо друго питай .. |
|
|
 |
cpaskov3 Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 11:29 Заглавие: |
|
|
| какво ли не му правих но според мен му е заминало управлението и го исфарлих,за части.мерси за помошта |
|
|
 |
|