| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krassy_m Опитен потребител

Регистриран на: 18 Май 2004 Мнения: 401 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 11:52 Заглавие: Проблем със звука на DVD Samsung CM-350 |
|
|
Та проблема е следния:Всички колони работят нормално , звука е качествен , но дори като се усили до край се чува съвсем тихо .Някои ако може да помогне със идея или схема ще съм много благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Alex01 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 17:05 Заглавие: |
|
|
| Според мен проблема не е в ДВД-то. Вероятно входа на усилвателя не е съгласуван.Ако имаш възможност напиши нещо повече. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 17:45 Заглавие: |
|
|
Тук става въпрос за DVD комбинирано с видео и тунер и усилвателя е вграден . Аз дори използвам оригиналните тонколони , така че проблема явно не е и в тях.  |
|
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 20:39 Заглавие: |
|
|
Имал съм същия дефект в телевизор. Всичко работи, само звука се увеличаваше до около 1/5 от необходимото. Дефекта се оказа в ЦАП на управляващия процесор.
В твоя случай, би могъл като начало, да се опиташ да локализираш повредата - крайното стъпало или преди него, чрез подаване на външен сигнал ( но по- добре, първо да се снабдиш с Datasheet ). |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 7:13 Заглавие: |
|
|
Щом е комбайн то би могъл да кажеш на другите устройства като тунер видео и т.н. дали звука е нормален ??? Ако и там е слаб то проблема е общ  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2004 10:50 Заглавие: |
|
|
| Да явно проблема е общ защото всички устройства се чуват еднакво тихо(иначе звука е перфектен).DVD-то ще е в мен две седмици и за сега не съм го разчовъркал по сериозно защото ако намеря схема за него работата ще се съкрати 50% , но в краен случай ще се блъскаме няма начин. |
|
|
 |
|