| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sppesho Гост
|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 1:31 Заглавие: SIEMENS m55 |
|
|
Накой да има идея как мога да си вкарам BG меню на siemens m55 .!?Всички програми които свалих или са изтекли или нямат BG .....
Ако някой има идея как може да стане това моля моля да ми каже не искам да давам 10 лв. за 5 мин. работа на която и аз мога да си свърша пишете на E-mail: [email protected] / ICQ 210-296-145
Предварително багодаря  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 9:03 Заглавие: |
|
|
| щом като не ти се дават 10лв за бг, като убиеш телефона ще ти го направим за 20лв - няма проблем |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 10:47 Заглавие: |
|
|
| Ivailosp написа: | | щом като не ти се дават 10лв за бг, като убиеш телефона ще ти го направим за 20лв - няма проблем |
Първо към Ivailosp моляте не започвай по този начин ! Може спокойно да му обясниш за какво става дума вместо само да говориш за пари !
Сега към sppesho незнам какво си свалил, но явно за да го направиш трябва доста да по-прочетеш защото иначе ще стане лошо И ще трябва да ходиш на някои сервиз !
Иди на http://forum.gsmhosting.com/vbb/ и потърси за твоя модел и след като си осъзнал с какво се занимаваш може да започнеш !
Но ако се решиш да почнеш първо зареди добре батерията ! След това ако телефона е разкодиран през тестпоинт ще трябват допълнителни така да ги нарека "глупости" ще трябва да разглобяваш телефона и т.н Но забравих да ти кажа как ще разбереш дали е разкодиран през тестпоинт. Ами то е просто .. Ако не иска да бутне след като си пуснал winswup-a и си натиснал "NO" !
Не бях много изчерпателен, но в момента нямам време и няма как да пиша ..
УСПЕХ и ВНИМАВАЙ ! |
|
|
 |
Ivailosp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 21, 2006 11:07 Заглавие: |
|
|
всичко е вапрос на пари  |
|