| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2004 20:33 Заглавие: KSS213F |
|
|
Привет на всички!Смених оптиката( KSS213F) на една домашна аудио система AIWA с нова.RF-а фабрично си беше 1.5в,но системата при най- малко сътресение прескача.Колко тррябва да бъде RF-а на KSS213F,и има ли някъде в нета сайт да са описани тези тънкости?
Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ergon Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 11:05 Заглавие: Оптики |
|
|
| От тези KSS които ги продават може само да си доволен че е тръгнала да работи - обикновенно от 3 една заработва нормално. |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 11:25 Заглавие: |
|
|
| оптиката е невероятно голямо менте ,купувал съм по 2 една след друга и двете бяха без лазер ,та какво да ти кажа ,стигнах до варианта да използвам оригинална оптика от старо ,скапано шаси |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 13:37 Заглавие: |
|
|
| Доколкото аз знам RF на kss213B и C без D е 2 волта, а относно мететата цена от 10 лева човек сам може да се сети откъде е дошла. Гледайте когато копувате самата леща да е със син отенък и са по надежни от тези със черния оттенък. |
|
|
 |
blueice Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2004 17:33 Заглавие: |
|
|
| Тази е купих от пловдивското КСП(Импулс) за 25лв,досега не съм имал проблеми с елементите купени от тях.За втори път сменям оптика и ми куца тази част,приемам съвети схеми всичко |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2004 11:37 Заглавие: |
|
|
| ако можеш я върни и вземи SOH-AAU там поне нямам проблеми взаимозаменяеми са едно към едно Успех |
|
|
 |
sa6ik Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2004 15:52 Заглавие: |
|
|
| priqtel iskam da ti kaja edna tankost koqto e harakterna samo za AIWA.neznam dali si opital da nastroi6 starata i mojeebi originalna optika,,no ako ne si sloji si starata na mqstoto i i VARNI NA LQVO 1 milimetar TRIMERA I 6TE ZARABOTI PERFEKTNO.AKO NE STANE VARNI O6TE MALKO.NO tova koeto kazvat za prodavanite optiki e absolutno vqrnoo> |
|
|
 |
|