| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2004 18:10 Заглавие: Помощ за турските захранвания |
|
|
| Здравейте колеги имам следния проблем и ако някои даде съвет ще му бъда благодарен при поставянето на въпросните захранвания се получават едни моарета върху образа има ли начин да се изчистят ако захр е извън ТВ-то ги има пак Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2004 21:09 Заглавие: |
|
|
| Зависи каква консумация има тв. Захранванията са няколко вида и ако имаш възможност пробваш и със друго. Огледай и каква синхронизация е имало оригиналното.Успех |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 05, 2004 21:19 Заглавие: антена |
|
|
| Порови из форума ,мисля ,че в една от темите този проблем беше разискван надълго и нашироко! |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2004 8:44 Заглавие: |
|
|
Същите моарета получих и аз преди време но не бяха големи и не се борих с тях. Това са хармоници с висока честота и се набиват по захранване направо във високочестотната част тунер или междинна.Ако се локализира честотата може да се сметне някой филтър но това са сложни работи и изискват апаратура.Най просто е да опиташ да сложиш последователно някоя бобина но и аз не знам каква и да увеличиш филтрацията на изхода да добавиш и по 100 нф паралелно на електролитите.Обърни внимание на температурата на BU508 !!! При мен печеше много и махнах демпферната верига в колектора.На моя отговорност го дадох така и още няма пробив на транзистора вече 2 месец.Температурата ми падна с 20 градуса и в сравнение със 75 градуса 55 са направо кукла. Успех с турските боклуци. Няма ли някой българин да прекопира и изпълни същото по някоя по кадърна схема ???  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
|