| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
naasko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 15:05 Заглавие: Проблем с чисто нова цифрова камера |
|
|
| Майсторчета здравейте, значи имам следния проблем онзи ден си купих камера от ТЕХНОПОЛИС модел GR-D320e на JVC и какво се получи значи първо като записах няколко минути и го възпроизведох всичко си беше нормално, но в последствие като снимах половин час касетка и реших да го възпроизведе се получи следното.Има ред със образ после син ред после пак със образ пак син ред и така а звука е металически и гаден. Другото което е на по тъмно като се движи се получава една много гадна следа като на ненастроен телевизор това нормално ли е при цифровите камери а също така като се включи на нощен режим започва да дава всичко много размазано и на кадри. Казаха ми, че трябва да я нося в сервиза на JVC кажете нормално ли е това след като днес ми е 3 тия ден и нетрябва ли да ми заменят продукта с нов без да се ровят в нея преди дори да съм изснимал половин час ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 15:25 Заглавие: Re: Проблем с чисто нова цифрова камера |
|
|
| naasko написа: | | Майсторчета здравейте, значи имам следния проблем онзи ден си купих камера от ТЕХНОПОЛИС модел GR-D320e на JVC и какво се получи значи първо като записах няколко минути и го възпроизведох всичко си беше нормално, но в последствие като снимах половин час касетка и реших да го възпроизведе се получи следното.Има ред със образ после син ред после пак със образ пак син ред и така а звука е металически и гаден. Другото което е на по тъмно като се движи се получава една много гадна следа като на ненастроен телевизор това нормално ли е при цифровите камери а също така като се включи на нощен режим започва да дава всичко много размазано и на кадри. Казаха ми, че трябва да я нося в сервиза на JVC кажете нормално ли е това след като днес ми е 3 тия ден и нетрябва ли да ми заменят продукта с нов без да се ровят в нея преди дори да съм изснимал половин час ? | Как ни казваш "МАЙСТОРЧЕТА"все едно си ни правил И запомни че в сервиза на JVC а и в осталите сериозни сервизи НЕ РОВИМ а ремонтрираме Ти може да си ровиш в градината или на плажа в пясъка Това което беше за 72 часа за рекламация отпадна със влизането на новия закон за защита на потребителя Да си беше купил камерата преди 10.06.2006 тогава можеше да се позовеш на това си право По това което написал не разбрах дали тези проблеми са само при възпризвеждане на записаното от теб или и на други записи Също не ми стана ясно кога се проявяват проблемите със нощното снимане и снимането на тъмно Обясни малко по подробно за тях за да ти дадем някакъв съвет Но за начало се обърни към сервиза написан е отзад на гърба на гар карта |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 16:55 Заглавие: |
|
|
| Съжалявам ако съм ви засегнал, ами както казах единственото което направих е да запиша нещо и после да го пусна да го възпроизведе и се получава на хоризонтала лента с образ и след това синя лента и така до края каквото запиша после е на ленти касетката е чисто нова а иначе за нощното снимане проблема е ,че щом е малко по тъмно и е активирано night образа започва да насича и замазва като на телефоните с първите камери иначе се осветлява действително но е неизползваема. А за сервиза на JVC нискам да казвам нищо лошо, но разберете, че като клиент все пак аз отивам на почивка и си взимам нова камера която се предполага, че ще работи а то какво утре сутринта сам на работа и ставам и хуквам по сервизи. И казах ровичкат понеже нямам добри впечатления от сервиза им. Като пример мога да дам че преди години си купих аудиосистема и едната кутийка за касети не работеше в магазина просто пробваха само едната и като я занесох на другия ден в сервиза ми поискаха за ремонта 40 лева за някакво зъбно колелце което било счупено от лоша касетка |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 18:33 Заглавие: |
|
|
| И какво сега!? Пак сервизите виновни за калпавата стока внесена от търговците!!! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 30, 2006 20:09 Заглавие: |
|
|
Ами сключвай договори само с "редовни" вносители и готово.
Под "редовни" да се чете да са в ред с главата. На нередовните им е все едно. В момента в който вземат парите на клиента ги боли ***. Плащат си ти рабат, ти си им дал "оригинални" гаранционни карти и това е. Точка. Битият бит, такованият такован. Я ги оставете всеки вносител да си прави сервизна мрежа, а вие да сте наемни работници в мрежата им. Тогава и на вас като на тях ще ви стане все тая. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
|