| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
NORDIK TV Гост
|
Пуснато на: Вто Юли 11, 2006 7:52 Заглавие: |
|
|
Купувам процесор 651A1 207 KWMCC на разумна цена.
Не искам да обидя някой,процесора е за TV AKAI CT-20WKDT.Може и аналог ако има такъв,аз не успях да намеря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
NORDIK TV Гост
|
Пуснато на: Съб Юли 29, 2006 12:10 Заглавие: |
|
|
| NORDIK TV написа: | Купувам процесор 651A1 207 KWMCC на разумна цена.
Не искам да обидя някой,процесора е за TV AKAI CT-20WKDT.Може и аналог ако има такъв,аз не успях да намеря. | Никой ли няма този процесор ,ТВ-то чака цяла година,помогнете всичко се заплаща  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
|
|
 |
NORDIK TV Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 13:58 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | http://eshop.bg/eshop3/index.php?url=%2Feshop3%2Fphps%2Fsearchmachine.php&get_vars=top*kwmcc&get_keys=comefrom*searchtext&searchtext2=kwmcc&go=%F2%FA%F0%F1%E8
http://www.tpetrov.com/search.php | Noel това което ми предлага Петров е -925А2204KWMCC като не гарантира за взаимозаменяемост.Ти имаш ли или някой друг информация по въпроса  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 14:11 Заглавие: |
|
|
До сега всички минали през мен са били с различни цифри но са заменяеми. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
NORDIK TV Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 14:30 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | | До сега всички минали през мен са били с различни цифри но са заменяеми. | А имал ли си конкретния случай,защото риска е 48.00+доставка и още други материали ТВ е грамотевичен  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 15:28 Заглавие: |
|
|
Точно конкретния не . Сега поглеждам , заменял съм с първа цифра 6 , 7 , и 8. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
NORDIK TV Гост
|
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 18:40 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | | Точно конкретния не . Сега поглеждам , заменял съм с първа цифра 6 , 7 , и 8. | Noel благодаря ти,ще рискувам и ще пиша  |
|
|
 |
|