| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
detelin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 16:40 Заглавие: gama 2a |
|
|
| някои да знае как мога да вържа памета към програматора понеже е залята заедно с процесора в един корпос |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 16:51 Заглавие: |
|
|
да като свалиш процесора изчегъркаш смолата и си ти .Голямо стъргане пада ако не си го правил ще се узориш ,по добре се спазари за 30тина лв да не съжаляваш после. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 12, 2006 11:38 Заглавие: |
|
|
Пламене той касетофона повече от 20/30 лъва не струва вече ,а и много сложно го правиш ми се струва .......
То Детелин:
Аз чета пластик хибрида от горна страна (страна спойки) без да го свалям режа пиновете на еЕпрома и го чета на място е има малко хирургия докато се стигне до него ,но то си е неизбежно за този модел .Паметта е NMC93C06 можеш да я четеш и като фордовската MN7002 ето тук има и снимка за да придобиеш представа къде точно да копаеш
http://tsuko.hit.bg/Hybrids.htm |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 12, 2006 11:50 Заглавие: |
|
|
Приказвам за същото копане.Че цената на касетофона е толкова спор няма ,но това е начина да откажеш клиента без да си мисли че не можеш да го направиш пък ако се съгласи поне ще си струва.Ако той го е взел от вънка без пари мисля че ще е доволен от цената. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
|