| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 7:27 Заглавие: Купувам дървена табла с пулове и зарове |
|
|
Темата не е за купувам продавам и затова я пускам тук.
Купувам табла за игра. Стандартен размер. Дървена. С пулове и зарчета. Кокалените са предимство. Да има запазен външен вид. Снимки на [email protected] (задължително!). Който я продава ще трябва да я изпрати с куриер с наложен платеж до Козлодуй. Естествено доставката е за моя сметка. Оферти тук или на ЛС. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 9:50 Заглавие: |
|
|
| Имам, но пуловете и зарчетата са пластмасови и не ми е много за продаване въпреки че никой не играе. Нека остане последен вариант, ако не ти предлажат друга пиши на лично. |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:03 Заглавие: |
|
|
ОК! _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
fonev_tv Опитен потребител

Регистриран на: 22 Мар 2006 Мнения: 742 Местожителство: СОФИЯ ул.Макгахан 11
|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:18 Заглавие: |
|
|
| И за какво ти е тази табла Знаеш ли как се ползва |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 08, 2006 20:27 Заглавие: |
|
|
За подарък. Иначе знам как се ползва и си имам собствена такава. За някакво окръжно по радиозасичане ги раздаваха за второ или трето място преди 20 и горница години. Първи никога не съм бил защото си имахме майстор на спорта (световен шампион) и отделно си ме помръзваше да тичкам. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
kocka Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 0:23 Заглавие: |
|
|
| Егати,абе хора как ще подарявате табла втора ръка,ще си личи че не е нова:-)Продават за около двайдесет и нещо лева.А пуловите струват макс 2 лева:-) |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Авг 09, 2006 5:56 Заглавие: |
|
|
Казвай къде се продават. 30 лева естествено не са проблем. Това с втората ръка си има своя чар. Никой като я подарява не казва, че е нова. Даже напротив. Дълго е за обяснение... _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
kocka Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 20:33 Заглавие: |
|
|
| Здрасти,ми аз съм от Гоце Делчев.Поне тук са на такава цена и са дървени.Стандартен размер,всичко си е екстра:-)Не знам в София къде има,но не вярвам да е дефецит.Ако не намериш кажи,ще измислим нещо за да ти изпратя.Пиши на лични ако искап. |
|
|
 |
|