| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 11, 2006 18:23 Заглавие: Пренавиване на импулсен трансформатор. |
|
|
Колеги, трябва ми адрес на фирма или физическо лице, за пренавиване на импулсен трансформатор. Бройката е една, за ремонт на устройство. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lz5lh Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 12, 2006 22:51 Заглавие: Re: Пренавиване на импулсен трансформатор. |
|
|
| Ами той да не би да е залят с някяква смола? . Ако не е пазглоби го , нарисувай си всички краища , посоките на навиване на всяка намотка ,брой намотки. Ще трябва микромер за да се види дебелината на проводниците за отделните намотки и се пробвай. Ако е залят съмнява ме да се хване някой. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 7:27 Заглавие: |
|
|
| По добре кажи какво е устройството ,или го дай за ремонт него! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Авг 13, 2006 17:10 Заглавие: |
|
|
Ако е от телевизор се продават за повечето аналози на HR и не са скъпи.Ако е от друго устройство -кофти-послушай съвета даден по-горе и ако не е залят-пренавивай-не е толкова трудна процедурата-спазваш посоката на навиване,броя навивки и въздушната междина и обикновено става безпроблемно.Аз поне така към десетина съм пренавил безпроблемно.
Е вярно-играчка е. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 9:08 Заглавие: |
|
|
Трафчето беше залято но вече съм изчоплил всичко. Естествено от макаричката нищо не остана, а феритите се поначупиха, но днес тъгвам по магазините за заготвка и проводници. Искаше ми се да го направи някой, който с това се занимава, но май ще се наложи да се спавя сам. Благодаря за отговорите. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
|