|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivo1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 13:03 Заглавие: Семеринг за пералня Ariston |
|
|
От къде мога да намеря такова чудо? Бяха ми обещали в един магазин, но незнам защо отивам днес и пише, че ще работи на 21. Клиента чака 1 седмица и уговорката беше за днес.
Значи пералнята е със лагерна стойка.Семерината е от онези, големите, с периферия. На нея пише corteco V4-406 Нищо по-вече.
Диаметърът на периферията е 80mm. Диаметърът, който влиза в стойката е 62mm. Вътрешния отвор е 35mm.
Понеже самата семерина е разглобяема може да ме устрои и обикновенна семерина с външен диаметър 56mm, вътрешен 35mm и дебелина 6mm . в краен случай може и дебелина 7 mm.
Кажете ми от къде мога да намеря такава семерина. Някой сайт или магазин нещо. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:58 Заглавие: |
|
|
Сервизни центрове за обслужване на Indesit, Ariston:
| Цитат: | | Централен сервиз: "Булсервиз" - ООД , Ул. Хайдушка поляна, 57-59, тел. 951 61 86,Зона Б-5, бл. 7, тел: 20 26 22, 23 04 26, 22 17 14 |
В другите градове :
http://www.zora.bg/servizi.php
Има подръжка с резервни части.
Р.С. Абе хора, защо не пишете от кои градове (или области) сте .
Толкова ли е страшно ???  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|