|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
минаващ Гост
|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 18:33 Заглавие: AEG Lavamat 402f |
|
|
здравейте,
търся микромотор за програматора на такава пералня. ако някой предлага може да ме намери на ицку#113958772 или на мейл nicoldy(а)abv.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 14, 2006 20:00 Заглавие: |
|
|
| По-добре би било, да покажеш снимка на програматора и/или моторчето . |
|
|
 |
минаващият Гост
|
|
|
 |
plm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 1:30 Заглавие: |
|
|
Най-добре да провериш в най-близкия сервиз за перални в твоя град.
Ако си от Варна, пиши на мейла. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 8:19 Заглавие: |
|
|
в софия съм. проверих в най-близкия сервиз, само дето ми казаха че могат да ми поръчат въпросната част, но цената ще е минимум 150 лв. може би ще ми дадат цял програматор, но тази цена тотално обезсмисля цялата идея, при положение, че самата пералня струва по-малко. ще потърся още малко, пък ако не стане нищо ще си взема нова и толкова.
благодаря за съдействието  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Авг 15, 2006 14:19 Заглавие: |
|
|
Тази цена е абсурдна. Идеята беше да вземеш от сервиза, моторче от повреден програматор, или лостче( зъбче) от повредено подобно моторче. Много от тези моторчета са с еднаква конструкция.
Освен това , като идея, защо не пробваш с моторче или лостче( зъбче) от "перла". Те бяха копирани навремето от АЕГ. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|