| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 11, 2004 22:11 Заглавие: Помощ за стапало за кола на 150-200 W |
|
|
| Моля Ви даите накаква схема на стапало за кола. Значи проблема примен е при захранването. Посаветеваите ме или ми даите някаква схема на захранването. МОЛЯ ВИ. ПОМОГНЕТЕ. Mail-a ми е [email protected]. Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 0:22 Заглавие: |
|
|
Моля и аз търся такива схеми (за захранване в кола на усилватели с двуполярно).
По възможност с данни за импулсните тороиди, който са използвани и да са намираеми по магазините.
Най-добре ще бъде ако някой сподели информация от негов личен опит(от подкарана от него схема).
МНОООГО ама МНОООГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!! |
|
|
 |
hellios Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2004 22:06 Заглавие: |
|
|
| Абе момчета що не пробвате със захранването предложено от Млад Конструктор и между другото ако някой има отзиви моля да ги сподели. |
|
|
 |
unknown85 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 1:06 Заглавие: НЕ не пробваите !!! |
|
|
Млад констуктор схемата ,чесно да ви кажа не съм я правел ,не съм я вийдал как работи !!! Но са ми говорили мноо за нея и все лоши работи!!!НЕ държи едното рамо.Постоянно има спад в 1-то рамо ,а това не е никакдобре за усилватела ако е с 2-полярно захранване!
Манията е импулсно с 2 тороида ама никак не е добре за джоба.
Имам сема с 1 тороид ама не съм я извадил на принтер и незнам как ще я разберете иначе е мноого лесна и не е мноо скъпа ( лесна казвам като изклиучвам тороида -незнам как се навива поне не е описано ) |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 17:11 Заглавие: |
|
|
| ДАЙ |
|
|
 |
rufy Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2004 19:54 Заглавие: Дай |
|
|
| Дай тази схема да видя какво ще излезе, а и ако има и 2 тороида схемата ми я дай ако я имаш на компа пратимия на майла. Ништо 4е е скапичка. [email protected] тожа ми е маила. БЛАГОДАРЯ. |
|
|
 |
WDW Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 15, 2004 1:12 Заглавие: |
|
|
По-долу имаше подобна тема във форума и драснах няколко реда за това захранване на Млад Конструктор!
Схемата става,но трябва да се преработи !! _________________ "... сичкото що е транзистор за илядо и пестотин волта се е BU ......"
 |
|
|
 |
hawk Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2004 9:35 Заглавие: |
|
|
| Здравейте , тази от Мл.конструктор и аз я правих дори си поръчах от тях готови платки и в краина сметка резултата беше 0. Първо не работеше схемата , след това успях да я подкарам почнаха да ми се топят патечките на платката като го натовариш , най-накрая го зарязах то на всеки гармеж 15лв. вътре не се издържа , съвета ми е ако не сте го почнали ... недейте. |
|
|
 |
|