| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
thewizard Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 12:12 Заглавие: Разлики в кинескопите |
|
|
| Здравейте , мисля да си купя 21" TV и тъй като гледам има много оферти по-скъпите от които са ТВ с плосък екран или ТВ с Flat кинескоп. Интересува ме какво е предимството и недостатъкът на обикновенния кинескоп спрямо плоскя екран и Flat екрана. Данеби само по форма да се различават ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fearun Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 25, 2006 20:49 Заглавие: |
|
|
| Flat означава плосък. |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 9:43 Заглавие: |
|
|
Предимството на плоския кинескоп е, че може да се гледа под по-голям ъгъл, а недостатъка е, че трудно се фокусира поради по-голямата разлика в дължината на лъча в центъра и ъглите на кинескопа.
Обаче ти май под плосък екран и Flat екран разбираш течни кристали или плазма. Тук вече се отказвам, защото толкова много не ми се пише. |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 12:09 Заглавие: |
|
|
В техномаркет същото ми казаха но, интересно, защо след като се вижда под по-голям ъгъл във заведенията има малки телевизорчета със силно издути кинескопи дори ми се струва, че е обратното, а целта всъщност е да се избегнат геометрични изкривявания. За мен идеалния вариант е съвсем леко издут екран, хем не личи че е издут, хем не изглежда вдлъбнат. |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 13:56 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | За мен идеалния вариант е съвсем леко издут екран, хем не личи че е издут, хем не изглежда вдлъбнат. |
Нали се сещаш защо ти изглежда вдлъбнат плоския екран.Защото си свикнал да гледаш онези кълбета.Няма смисъл от издути екрани .Свикването от кръгал към плосък е няколко седмици , след това не ти изглежда вдлъбнат. _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Авг 26, 2006 17:30 Заглавие: |
|
|