|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 10:24 Заглавие: AIWA TV-A215ke |
|
|
| Клеги не мога да разбера кое е тхо на този телевизор.Трябва ми номера на тхо като НR. На тхо пише BW00211. Има и друг номер.84-LB2-606-01.При кацарска по оферта го има но като се обадих се оказа че го няма.Предполагам като HR ще открия някаде да се продава.Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 20:14 Заглавие: Re: AIWA TV-A215ke |
|
|
| velo написа: | | Клеги не мога да разбера кое е тхо на този телевизор.Трябва ми номера на тхо като НR. На тхо пише BW00211. Има и друг номер.84-LB2-606-01.При кацарска по оферта го има но като се обадих се оказа че го няма.Предполагам като HR ще открия някаде да се продава.Благодаря предварително |
Аз имам цяло ново шаси за този телевизор. Досега го пазех, но вече съм решил да го разчастя. Ако не можеш да намериш ТХО, обади се да ти пратя съвсем оригинално. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|