| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 13:11 Заглавие: Самсунг шаси КS7A |
|
|
| Телевизора си работи,но след 1-2часа сменя сам програмите във въсходящ ред.Гледам паметта е на гнездо и някой преди мен се е усъмнил в нея,но проблема не е там.Скоро имах подобен проблем на друг телевизор с пр.TDA9361.. и излезе от процесора.Нямам опит с това шаси и след направения оглед не забелязах промяна на захр.напрежения.Дефекта е непостоянен и превключва през минута -2 ,но не бих казал че на равни интервали.Видимо проискряване или външна причина не забелязвам.Ако някой се е борил с такъв проблем моля да сподели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dinko Опитен потребител

Регистриран на: 28 Ное 2005 Мнения: 603 Местожителство: СОФИЯ - СЛИВЕН
|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 13:53 Заглавие: |
|
|
да не би случаино бутоните които са на тв-то да дават някаква утечка ,разпои ги за всеки случаи _________________ 0882 077 996 |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 14:53 Заглавие: Re: Самсунг шаси КS7A |
|
|
| tvpetrov написа: | | Телевизора си работи,но след 1-2часа сменя сам програмите във въсходящ ред.Гледам паметта е на гнездо и някой преди мен се е усъмнил в нея,но проблема не е там.Скоро имах подобен проблем на друг телевизор с пр.TDA9361.. и излезе от процесора.Нямам опит с това шаси и след направения оглед не забелязах промяна на захр.напрежения.Дефекта е непостоянен и превключва през минута -2 ,но не бих казал че на равни интервали.Видимо проискряване или външна причина не забелязвам.Ако някой се е борил с такъв проблем моля да сподели. | Няма да ме учуди ако излезе и проца Скоро сменях два но на шаси KS9 за начало можеш да откачиш изводите от проца 35и38 и да видиш как се държиУспех |
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 05, 2006 15:34 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за съветите,но го преместих малко настрана че ме подпира другата работа и утре с нови сили ще почвам.Бутоните не са,защото са на куплунг,който изключих и ефекта е същия.Ще видя това дето ми казва Fishev и съм на път да набедя проца.Ще е жалко но на там вървят нещата. |
|
|
 |
|