| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 19:50 Заглавие: Някой може ли да ми помогне с проектирането на една платка |
|
|
Залових се да правя този програматор - http://modder.hit.bg/JDM.pdf , но нямам направена платка... В магазините в Хасково скоро не се очертава да заредят универсални платки, така че сам трябва да си направя. Имам Altium Designer 6.0 (Protel DXP + малко "подобрения"), можете ли да ме насочите с упътване как да си направя платката с тази програма? _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 20:01 Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне с проектирането на една плат |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Имам Altium Designer 6.0 (Protel DXP + малко "подобрения"), можете ли да ме насочите с упътване как да си направя платката с тази програма? |
Все си мисля, че програмата , не е от тези дето само | Цитат: | | с упътване как да си направя платката | ще стане работата, пък било и за тази схема, особенно ако нямаш никакъв опит.
Почни с нещо по-простичко (стига платкаджийницата да го поддържа, ако мислиш да ги правиш там, де). |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 20:02 Заглавие: |
|
|
| Платката няма да бъде кой знае колко сложна защо не ползваш инчова хартия струва ми се че ще стане по бързо ако я правиш 1 бройка на ръка. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 22:14 Заглавие: Re: Някой може ли да ми помогне с проектирането на една плат |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Залових се да правя този програматор - http://modder.hit.bg/JDM.pdf , но нямам направена платка... В магазините в Хасково скоро не се очертава да заредят универсални платки, така че сам трябва да си направя. Имам Altium Designer 6.0 (Protel DXP + малко "подобрения"), можете ли да ме насочите с упътване как да си направя платката с тази програма? |
Това е елементарно-я се стегни.Да не ти пратя схемата на WILEM-а да правиш нея да видим кое е сложен програматор  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 22:41 Заглавие: |
|
|
Тая схема ми е даде човек който е навътре с програмирането, каза че е от най-добрите решения за програматор С риск да стана нахален, ще попитам някой може ли да ми направи платката Ще я правя по метода с лазерния принтер... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|