| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
arkadas Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 10:05 Заглавие: Проблем с дигитална камера JVC |
|
|
| Привет на всички от форума. Тук влизам за първи път и се надявам на истинска квалифицирана помощ. Имам проблем с цифровата камера (JVC GR-D23Е) с вероятна повреда в матрицата, тъй като когато се включи в ръчен или автоматичен режим дава черен екран все едно не е махнато капачето. Иначе възпроизвежда вече готовия запис. Въпросът ми е колко ориентировъчно ще струва ремонта й и къде биха могли да ми я оправят. Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 21:45 Заглавие: Re: Проблем с дигитална камера JVC |
|
|
| arkadas написа: | | Привет на всички от форума. Тук влизам за първи път и се надявам на истинска квалифицирана помощ. Имам проблем с цифровата камера (JVC GR-D23Е) с вероятна повреда в матрицата, тъй като когато се включи в ръчен или автоматичен режим дава черен екран все едно не е махнато капачето. Иначе възпроизвежда вече готовия запис. Въпросът ми е колко ориентировъчно ще струва ремонта й и къде биха могли да ми я оправят. Благодаря предварително! |
Ремонта няма да е много евтин, защото матрицата си е скъпичка. Отиваш в някой от сервизите на Роял Електроникс, там ще ти кажат точно колко ще ти струва ремонта и ще ти я оправят. Те са фирмен сервиз на JVC. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 10:37 Заглавие: |
|
|
На димитровградския пазар ми предлагаха камера със същите признаци на дефект за 60 лева... Няма ли вероятност нещо друго да е развалено, да не е матрицата? _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|