|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Иван Томчев Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 0:48 Заглавие: Имам сериозен проблем с телевизора Samsung SP-43T8HP |
|
|
Здравейте имам телевизор Samsung SP-43T8HP (прожекционен).Появи се следния проблем:От нищото картината се развали,пускам авто-фокуса и стигайки до синия цвят спира.Влязох в менюто на "сходимост" и установих че синия цвят е много разбъркан (червения е ОК).Опитах се да го оправя слагайки кръстчетата едно върхо друго и се оплетах още повече от предходното полужение (направо ми се струва невъзможно).
Въпроса ми е мога ли да го оправя сам или има повреда която изисква сервиз.
П.С.Извинявам се ако съм объркал мястото за темата.
Благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 9:05 Заглавие: |
|
|
Според мен трудно ще се справите сам. По темата има писано тук, в този форум.
Фото из альбома SAMSUNG _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Иван Томчев Гост
|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 10:37 Заглавие: |
|
|
| Да ли се касае за някакъв технически проблем (нещо се е счупило,повредило и т.н.)? |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2006 10:40 Заглавие: |
|
|
Дефект в посочените на снимката интеграли. Но се оказа че има и ментета на пазара, прегряват, странични проблеми. Рискувате да дадете много пари, и накрая пак в сервиз! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|