|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
maikl Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 22:58 Заглавие: Проблем със SONY CPD-200ES |
|
|
| При включване на РС-то, мониторът остава черен, power LED-индикаторът само премигва в жълто. Подсказаха ми проблем с паметта, която била вградена в процесора. Ако е така, може ли да се намери софтуер за препрограмиране? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
maikl Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 9:10 Заглавие: |
|
|
| Очевидно проблемът е рядко срещан, щом няма досега коментар. Мога да допълня, че този проблем с монитора изникна по време на нормалната му работа. Просто си работеше и беше в състояние "sleep", т.е. на скрийнсейвър и вече угаснал. Оттогава не можа да запали. Отначало помислих, че проблемът е във видеокартата, но при проба с друг монитор тя работеше. Мониторът така си и остана на черен екран - при включване, независимо дали има сигнал от РС, мониторът си остава черен и индикаторът му премигва в жълто. Мой познат, техник, го отваря и по схемата замерва елементите. Каза, че няма изгорели. Той ме посъветва за препрограмиране на паметта. Надявах се някой специалист да потвърди или да предложи друго мнение. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 9:57 Заглавие: |
|
|
| maikl,според мен проблема би могъл да бъде от много други места.Не може всичко да си е здраво и монитора да не свети а и паметта малко трудно ще се изтрие ей така от нищото.Хората нали все пак за това са създали сервизи.А никой не ти е писал защото виж в колко часа си писал темата и в колко си поискал отговор. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|