| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Sto_Yo Нов потребител

Регистриран на: 06 Мар 2005 Мнения: 15 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 12:49 Заглавие: Слушалки правят тишина в офиса |
|
|
Преди четох някъде за такива слушалки, които имат вградено устройство което вкарва заедно с музиката която слушаш и околния шум, но с обратна фаза (готино) получава се акустично "късо съединение" в резултат на което околния шум изчезва. Остава само музиката. Четох също, че се ползват от полицаи по стадиони, стрелбища, където е много шумно за да могат да се разберат хората. Сега обаче не мога на намеря от къде да си купя такова нещо. Някой знае ли нещо по въпроса или дали има такава електронна схема която да върши подобно нещо? (който не е ходил да снима на циганска сватба той не знае защо търся такива слушалки  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 18:45 Заглавие: |
|
|
| Напиши в GOOGLE: aktive noise reduction и виж резултатите. |
|
|
 |
Nuclear Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 23:47 Заглавие: |
|
|
| chwr написа: | | Напиши в GOOGLE: aktive noise reduction и виж резултатите. |
active noise reduction.
Айде ако просто го казваш ня някой не е чак толкова страшно.
Но щом искаш човека да напише това в Google нямаше как да не уточня нещата. |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 14:03 Заглавие: |
|
|
Ако се пише на английски ДА, обаче явно има ужасно много неграмотни като мен за да ми излизат и на AKTIVE NOISE REDUCTION предостатъчно резултати от търсенето. ДА не говорим че на немски се пише точно AKTIVE.
Във всеки случай приемам поправката, не съм забелязал грешката, но поне бях проверил дали изализат задоволителни резултати. |
|
|
 |
chwr Гост
|
|
|
 |
Sto_Yo Нов потребител

Регистриран на: 06 Мар 2005 Мнения: 15 Местожителство: Stara Zagora
|
Пуснато на: Пон Сеп 25, 2006 11:35 Заглавие: блгдр |
|
|
| Благодарско - много рових по нета ама не знаех термина "active noise reduction" още "cancelling headphone" .. добре много намерих и Ви благодаря, а в България дали знае някой къде могат да се намерят и дали някой има схема та да си изработя устройството сам ? Предполагам обикновенни слушалки ше ми свършат работа и малко или много ел. елементи, два дена, чифт треперещи от кафето ръце, раздърпани нерви, кучешки инат и много бира? |
|
|
 |
chwr Гост
|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 22:33 Заглавие: |
|
|
| По горе съм дал схемата. Само трябва да се преправи началото на линка на http. |
|
|
 |
|