| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cosmic gate Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 10, 2006 18:16 Заглавие: АККОРД СТЕРЕО ГРАМОФОН |
|
|
| Здравеите всички!Днес ми припаднаха краините усилвателни стъпала на Аккорд мисля 201 или102.За жалост всички кабели са прерязани и не мога да се ориентирам как трябва да се свърже.Мисля че открих къде му е вхоа но не съм сигурен.Въобще не знам и с какво захранване са.Ще съм много благодарен ако някои има схемата случайно или знае нещо по въпроса.Благодаря ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пет Сеп 15, 2006 10:34 Заглавие: |
|
|
От акорда на баба имам схемата, беше вътре... Нали става дума за това старото лампово радио Какво толкова ще храниш със 4 вата? Трафовете на тези радиа дават 6,3 волта за отопление лампите и 220 волта за останалото... И откъде разбра че са крайните усилвателни стъпала? Ако е цялото шаси много лесно ще се оправиш - входа го подаваш на една от задните букси, изхода е на малкия траф... _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 16, 2006 12:42 Заглавие: |
|
|
Milen_haskovo,тук става дума за стар руски грамофон АККОРД 201 СТЕРЕО.Стъпалата са транзисторни.Мисля,че имам схема,но е в службата,а съм в отпуск до сряда.Ако никой не намери до тогава,ще разровя. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
cosmic gate Гост
|
Пуснато на: Пет Сеп 22, 2006 15:06 Заглавие: |
|
|
Да за гръмофон става въпрос.Но за съжаление имам само платките с крайните защото майка ми е орязала всичко останало за да извади трафа и да го предаде за мед .Като го видях ми стана зле.А до сега не знаех че въобще го има на тавана .Той пак си е 5W ама като за без пари е добре. |
|
|
 |
cosmic gate Гост
|
Пуснато на: Нед Сеп 24, 2006 21:31 Заглавие: |
|
|
| Дитроникс моля те ако наистина имаш тази схема да ми я дадеш.Нали казваше че ще се върнеш в сряда. |
|
|
 |
manolov Опитен потребител

|
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 26, 2006 19:58 Заглавие: |
|
|
Сори,малко се оплескаха нещата,ако линкът не рабоити,пусни ми ЛС и ще ти пратя схемата. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
cosmic gate Гост
|
Пуснато на: Чет Сеп 28, 2006 8:24 Заглавие: |
|
|
| Няма проблеми мерси много за линка свърши ми работа, но за съжаление честотната харектеристика на тоя усилвател не е от най добрите (100Hz-10 000kHz) a изкривяванията са цели 3%. |
|
|
 |
|