| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:23 Заглавие: Как да сглобя устройство за слушане на информация в ухото? |
|
|
Как да сглобя устройство за слушане на информация в ушния канал?
Ще направя още един опит да търся помощ в този форум с надеждата да я получа, а не да бъда обвинен за какво ли не.
Ако още веднъх останете с грешно впечатление предпочитам да изтриете моята регистрация, а не просто да ми заключите темата.
И така. Ето горе долу какво търся:
С вашата помощ вече знам от къде да намеря този супер тънък кабел. От бобина.
В този етап търся "мини слушалка", чиито размери да позволяват да може да влезе в ушния канал. Благодарение на вашата помощ имам вече четири предложения и още нещо. Като "мини слушалка" не мога да използвам какъвто и да е микрофон (в началото мислех да използвам микрофон заради малките му размери), а мога да използвам:
1. пиезо пищялка или
2. слушалка тип ТМ-4 или
3. ултразвуков датчик за движение от аларма за кола или
4. gsm слушалка.
Поради липса на знания искам вашата помощ за да намеря такава "мини слушалка". Какво може да се използва като слушалка и да бъде толкова малък, че да влиза в ушния канал?
Благодаря!
Последната промяна е направена от ivbol на Пет Сеп 29, 2006 20:46; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
di_rtv Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:32 Заглавие: |
|
|
С две ръце и малко акъл  |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:39 Заглавие: Re: Как да сглобя устройство за слушане на информация в ухот |
|
|
| ivbol написа: | | Как да сглобя устройство за слушане на информация в ушния канал? |  |
|
|
 |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:51 Заглавие: |
|
|
Стана грешка и вместу "преглед" бях натиснал "прати"  |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:51 Заглавие: |
|
|
Абе момче колко теми ще пуснеш
Достатъчно ти се помогна в миналата тема
Не става направо да хванем да ти направим това което искаш
Вземи пораздвижи малко сивото вещество и си доизмисли остатъка сам-доста идеи ти се дадоха в миналата тема  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
ivbol Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 20:56 Заглавие: |
|
|
Добре бе човек какъв ти е проблема?
Повторих един милиол пъти, че не знам как изглеждат тези 4 неща, които ми предложихте, нито дали и 4-те могат да работят като слушалки!
Тебе какъв ти е проблема? Ако не си в настроение не пиши!
Аз искам някой да ми помогне, да даде снимки и да ми посъветва кое е най-подходящото!
Аман! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 21:10 Заглавие: Re: Как да сглобя устройство за слушане на информация в ухот |
|
|
Това:
| ivbol написа: | ...1. пиезо пищялка или
....
|
и това | ivbol написа: | ...
3. ултразвуков датчик за движение от аларма за кола или
| са едно и също!
Останалите две - просто няма как да ги поставиш там (не че тия има де при положение, че трябва да изпълняват въпросната си функция).
В предният ти пост (който заключих) те посъветвах нещо. Не си го направил (то няма и как) за толкова време.
Това което си написал е продължение на стила от предната тема.
Подозирам, че не си разбрал за сиренето и участта на тази тема ще е същата.
За да не ме обвиниш в "черногледство", но с какво "аджеба" ще управляваш въпросната хипотетична слушалка (по просто казано какъв ще е усилвателя /преобразователя/ ) който ще я накара да генерира акустични вълни в спектъра на "чуваемост" на ухото?
Импеданс, мощност и т.н. ...
Или това ще бъдат следващите теми (безплодни) 
Последната промяна е направена от RC на Пет Сеп 29, 2006 21:14; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 21:14 Заглавие: |
|
|
Първо да ти кажа че съм си в прекрасно настроение и нямам намерение да го развалям за глупости.
Второ каквито и проблеми да имам не са твоя работа
Трето достатъчно много хора ти обясниха кое за какво служи и дали може да се използва за това което искаш или не + това ти дадоха достатъчно идеи.Крайно време е да станеш от тоя тъп компютър и да помислиш и да се поразровиш тук там за да намериш подходящо нещо.Със зяпане в монитора и писане по форуми няма да постигнеш нищо .Идеите са на лице иска се само малко мислене и малко сръчност  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 21:16 Заглавие: |
|
|
| ivbol написа: | Добре бе човек какъв ти е проблема?
Повторих един милиол пъти, че не знам как изглеждат тези 4 неща, които ми предложихте, нито дали и 4-те могат да работят като слушалки!
Тебе какъв ти е проблема? Ако не си в настроение не пиши!
Аз искам някой да ми помогне, да даде снимки и да ми посъветва кое е най-подходящото!
Аман! | Абе момче ще си повредиш ушния канал с тези желания по добре учи а не искай някой да ти дава данни по hands free. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 21:18 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | | ... данни по hands free. |
За него това е голямо! |
|