| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
omegaq Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 29, 2006 22:13 Заглавие: Въпрос за LOEWE OC730M |
|
|
| Видео магнетофона има следния проблем - при възпроизвеждане "влачи". Някои може ли да ме ориентира къкъв евентуално може да е проблема. Capstan мотора е Hitachi, а схемата за управлението му е SA2006A. Впрочем цялата механика ми прилича на произведена от Hitachi защото съм виждал същата или почти същата в модели на гореспоменатата фирма, например VT416, VT520 и др. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 8:42 Заглавие: |
|
|
Виж си първо захранването и най вече електролитите във вторичната част.След това и въпросната схема и около нея _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
omegaq Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 30, 2006 21:54 Заглавие: |
|
|
| Благодаря за съвета bai_tishan, днес обаче нямах време да погледна видеото, надявам се утре да намеря малко време. После ще докладвам за тов до къде съм го докарал. |
|
|
 |
omegaq Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 11:55 Заглавие: |
|
|
Проблема с видеото явно е друг, проверих захранването изцяло и захранването на интегралната схема на capstan мотора - всичко е ОК. Забелязах обаче, че понякога мотора не тръгва и имам съмненич, че проблема е в управлението. За съжаление нямам принципна схема на видеото за да се ориентирам понататък . Пуснах една обява за схема ама за сега няма желаещи да ми помогнат . Е да се надяваме, че някой ще се смили над мен . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 12:01 Заглавие: |
|
|
Ами изтегли си датата на схемата която управлява мотора и виж как се държи.Виж и как са командите на входа на чипа _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
omegaq Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 21:09 Заглавие: |
|
|
Абе сетих се и за тоя вариант ама сигурно съм мнооооого тъп , защо не можах да намеря datasheet за SA2006A. Много ще се радвам ако ми дадеш линк откъдето да го сваля! |
|
|
 |

|
|
|
 |
omegaq Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 04, 2006 16:04 Заглавие: |
|
|
Май отивам на изхвърляне на видеото ! В eshop-a такава интвгрална схема няма като артикул . Смятам, че темата е вече изчерпана и може да бъде затворена. |
|
|
 |
|