| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vanquished Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 18:10 Заглавие: Сервизно меню на ТВ Самсунг |
|
|
Знае ли някой как да вляза в сервизното меню на ТВ Самсунг модел :CW25C33W? Подариха ми го преди няколко дена(25 " на 6-7 години е) обаче му е много гадна геометрията-има във всеки ъгъл едни moire-та и в лявата част на екрана субтитрите стават по сбити и в ляво розовеят ,а в дясно синеят .Не ми се носи по-сервизи,ще го изтърпя година-две,но ако мога да го бъзикна.... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 18:20 Заглавие: |
|
|
Не вярвам проблема с цветовете да се оправи от сервизното,а за входа в сервиз напишете кое шаси е /обикновенно е написано под ТХО от страна спойки/ макар да се съмнявам и това да се оправи в сервиз но кой знае.Моето мнение е да го занесете в сервиз и там да му направят един оглед и да Ви кажат за какво става дума. _________________ Димитър |
|
|
 |
iohko Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 18:40 Заглавие: |
|
|
| да не е падало това телевизорче? видими дефекти по кутията? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 18:53 Заглавие: |
|
|
| iohko написа: | | да не е падало това телевизорче? видими дефекти по кутията? |
Ха,като каза-нашите ми го носиха от Варна (аз съм в София) и по пътя някакъв дядо си пресякъл спокойно извънградски път ..следват спирачки и ТВ-то паднало от задната седалка(или поне се ударило в предните).Не знам дали това може да е причина,като се замисля ако се е лашнало силно...
| dima написа: | | ...,а за входа в сервиз напишете кое шаси е /обикновенно е написано под ТХО от страна спойки/ . |
Ъъъ,това не го разбрах за ТХОто...трябва да го отварям ли за да видя? |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 20:55 Заглавие: |
|
|
По добре недей  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 21:54 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | По добре недей  |
Е чак толкова куц не съм То не е казано че веднага ще почна да променям някакви настройки...просто искам да видя,мога да преценя как да процедирам. |
|
|
 |
|