|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
climberdimo Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 03, 2006 20:30 Заглавие: Помогнете да намеря схема на радиостанция максон |
|
|
Моля за помощ. Млад техник съм и все още не опитен в схемотехниката на старите радио устройства. Дадоха ми за ремонт един доста стар модел на радиостанция максон . Попринцип този модел е бил разпространен доста в България. Мобилна е не за кола а джобна но е доста огромна и тежка синя на цвят носи се на ремък през рамо. Понеже вси4ките и маркировки са заличени не мога да разбера модела и годината на производство. Моля коъто има някаква информация каде има схема на тази станция или поне модел нека пише. Сагласен съм и на каталог сус стари радиостанции на фирма максон поне от 70 те години на сам Благодаря Ви предварително! _________________ Wolves are born to live in freedom ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
krassy_m Опитен потребител

Регистриран на: 18 Май 2004 Мнения: 401 Местожителство: Стара Загора
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|