|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
peppito Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 08, 2006 20:48 Заглавие: моля, споделете впечатления... |
|
|
lg-то ми (8330) не работи в глобулска мрежа. писах скоро за това. спешно ми трябва телефон и ми предлагат бартер за siemens cfx 65. не съм придирчив, но моля Ви, споделете някакви впечатления от 65-ицата. а как ви се струва сделката  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
viktor_rs Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 0:20 Заглавие: Re: моля, споделете впечатления... |
|
|
| peppito написа: | lg-то ми (8330) не работи в глобулска мрежа. писах скоро за това. спешно ми трябва телефон и ми предлагат бартер за siemens cfx 65. не съм придирчив, но моля Ви, споделете някакви впечатления от 65-ицата. а как ви се струва сделката  |
Като бивш собственик на LG U8330, мога да ти кажа че изобщо не си струва да правиш бартера. Това е перфектен телефон, моя го ползвах доста време и никакви проблеми с него. LG-то е класи над сименса, просто без да се убиждаш но според мен ще си бати глупака за да го замениш  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|