| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ronel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 18:46 Заглавие: въпрос за Siemens |
|
|
| TV SIEMENS модел XLS 2404P Проц XC88649P Видео STV 2102 звукът се регулира до 25% от максимума. мисля, че е влазъл в режим хотел.Кажете как да отключа? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ronel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 19:10 Заглавие: |
|
|
| Грешка,извинявам се моделът е FC-202 K6 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 19:26 Заглавие: |
|
|
Държиш бутона i от пулта и пускаш телевизора така се отключва,само че подобни дивотии правеше и при скапана памет този телевизор,като при това меню настройка на програмите е активно същевременно-демек-не е заключен.
Това трябва да е шаси CUC6300 или някоя от разновидностите му.Ей ти малко записи за памет,пробвай.
Лошото е че съм имал един случай в който проблема да прави така си излезе в самия процесор.
Ам телевизора има ли достъп до настройка на програмите и помни ли? _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 21:10 Заглавие: |
|
|
При така направеното уточнение и на мен ми се струва, че сервиза е този, НО дали паметта (отговорната за проблема) не беше в "професора" , а EEPROM-a/ите да бяха само за ТХТ-то
(Може и да бъркам )
Уточнението за достъпа до настройките е важно (да се направи)! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 22:43 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | НО дали паметта (отговорната за проблема) не беше в "професора"  |
Има,има ама не си обърнал внимание,щото е във тунера скрита.Ако е CUC6300 де-поне процесора който е споменал съм го срещал само в това шаси.Най-добре за шасито да опише "от-до" със какви чипове е изграден телевизора,че всички шасита от 63xx серия много си приличат. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|