|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 22:39 Заглавие: Липса на звук на Siemens А52 |
|
|
Имам 2 такива телефона, на единия платката му е жестоко одраскана, другия е бил мокрен. Одраскания се държи като тотален мъртвец, мокрения е окислен на места и лиспва звук... Занесох ги на майстор, той само обдуха чиповете под най-долното капаче и нищо не направи... Звук при разговор напълно липсва, а като звъни се чува накъсан, сякаш на транзисторен усилвател е откачен единия от крайните транзистори, понякога се чува пропукване. Този дефект отсраним ли е?
2-та телефона съм ги купувал заедно с още 2 с към края на юли, другите 2 работят, но тези са проблемни... направи ми впечатление че като ги купих батериите им бяха наполовина заредени, все още са така. Като си помисля си струва да се поправят само заради батериите и панелите  _________________ Както си работеше и спря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
viktor_rs Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 07, 2006 22:54 Заглавие: |
|
|
| За мокрения телефон прочени ТУК |
|
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Пон Окт 09, 2006 21:15 Заглавие: |
|
|
Благодаря, ей сега ще проверя дали ще стане  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|