| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ninja_636 Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 15:01 Заглавие: NEO Service Mode Може ли да ми помогне някои?? |
|
|
| Някой може ли да ми каже как да вляза в Service Mode na NEO TV-2988TXSF. Или ми дайте инфо скарта който е на телевизора само за вход ли служи или и за изход защото искам да си изкарам звука от телевизора към ресийвъра, а не мога да намеря начин и много се нервя! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 15:56 Заглавие: |
|
|
| скарта има и изход но не влизай в сервизен защото като не разбирш може да направиш голяма беля-или се консултирай в сервиз |
|
|
 |
ninja_636 Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 16:09 Заглавие: има изход!!! |
|
|
| ivan76 написа: | | скарта има и изход но не влизай в сервизен защото като не разбирш може да направиш голяма беля-или се консултирай в сервиз |
ОК съгласен съм да има изход но защо не ми вади по дяволите никакъв звук тогава ??? дайте съвет моля ви!! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 17:03 Заглавие: Re: има изход!!! |
|
|
| ninja_636 написа: | | ivan76 написа: | | скарта има и изход но не влизай в сервизен защото като не разбирш може да направиш голяма беля-или се консултирай в сервиз |
ОК съгласен съм да има изход но защо не ми вади по дяволите никакъв звук тогава ??? дайте съвет моля ви!! |
Ами ти сигурен ли си в кабела дето ползваш-да не е само входове да има?? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 17:19 Заглавие: |
|
|
| Има едни преходници продават в Конрад скарт към чинч.Отгоре си има копче вход-изход .Просто място за грешка няма.Не го пиша за реклама на магазина просто там ги видях че ги има. |
|
|
 |
ninja_636 Гост
|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 22:20 Заглавие: Проблема е решен |
|
|
Споко проблемът беше че пиновете на кабела за звука не съвпадаха с тези на телевизора, интересно нали??? Но намерих кои са пиновете на телевизора и пренаредих пиновете на кабела. Някой ако има проблеми някога за такава глупост помогнете му !!!
Но все още искам да разбера как да вляза в сервис мод за да си оправя телетекста защото трябва да е на български а е на латинеца и ми казаха че се оправя от сервисе менюто!! |
|
|
 |
|