|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 19:29 Заглавие: RADIOTONE-дистанционно |
|
|
Модела е TV7098VT шасито е със едночипково плюс платка за стерео.Докато беше отворен не предполагах,че ще имам проблем с намирането на дистанционно за това и не обърнах внимание, кое шаси е. По принцип му деистват всички дистанционни от VESTEL, но меню не му деиства. Цветните бутони изкарват съответно менютата на звук,картина,програмен лист, а синият TV-AV ,OFF TAIMER, ,,I;.Не мога да вляза в настройка на програмите. Препоръчаха ми ПИЛОТ 4188 но същата работа. Пробвах да задържа бутона със програмният лист но не. Ако имате готов отговор или идея МОЛЯ СПОДЕЛЕТЕ  _________________
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 10, 2006 21:37 Заглавие: |
|
|
Има едно маалко по-особенно шаси ...АК28
Май става дума за него, пулта му е FRC2100 (заместителя, де). |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 7:20 Заглавие: |
|
|
YKF-33B китайско дистанционо ще го кара, ама не знам кой е аналога му, или дали го има на пазара? Между другото, и аз търся такова в момента. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
emo-evropa Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 11, 2006 18:33 Заглавие: |
|
|
UKF33B намерих,но не става и то. Отворих телевизора , не знам какво ме е заблудило,че шасито е едночипково? Процесора е SAA5290ZP/056 също на него пише CTV811S V1.0-7. Паметта е PCF8594-2. Другият основен чип е добрият стар TDA 8362 Ако това може да ви насочи към така тъсеното от мен дистанционно Телевизора има 60 канала и го задеиства всяка дръжка от сервиза, но в менюто за настройки никое от тях не извиква? _________________
 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|