| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ARTU Активен потребител

Регистриран на: 10 Юни 2006 Мнения: 88 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 8:30 Заглавие: Питане за стенен отоплител |
|
|
Тая зима трябва да мисля решение за отопление на кухненския ми бокс. Проблема е, че е толкова тясно, че нямам място за духалка в краката. Отпада и варианта за някакъв радиатор или конвектор на стената - единственото място за него е под прозореца, но там е масичката. Дойде ми идея за някаква духалка за стената. Не ми се слагат кварцови нагреватели, защото са грозни, а и отгоре на тавана имам стиропор и ми е ясно как ще го понесе...
Тия дни гледах в МЕТРО някакви духалки с дистанционно за стенен монтаж - приличат на вътрешно тяло на климатик и са на цена около 80 лева.
Та какво ви е мнението за тях , и какво бихте ми препоръчали? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ARTU Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 13:05 Заглавие: |
|
|
| Айде по-сериозно! В бокса влизаме три пъти на ден, мога ли на 2 на 3 метра да слагам и за 500 лева климатик!? |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 13:14 Заглавие: |
|
|
| Колегата Филипов е напълно сериозен, а за такова малко помещение не си струва да взимате за 500лв климатик, има и доста по-евтини, а пък разликата в цената с отоплителното тяло тип "имитация на климатик" ще се покрие от икономията на ел.енергия! |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 14:12 Заглавие: |
|
|
Значи нямате мнение за тези отоплители.
Аз исках мнение за тях, а не с какво да се отоплявам. Отдавна съм си го решил тоя въпрос.
Та ако още някой ще отговаря - нека да е по въпроса....
Климатик няма да сложа защото първо излиза скъпо, и второ не си струва в това помещение. Там има само маса, два стола, фризер и печка. За друго няма място и едвам се разминаваме пред мивката... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 14:32 Заглавие: |
|
|
Ами щом е толкова малко - ползвайте фурната на печката  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 14:52 Заглавие: |
|
|
| ARTU написа: | Значи нямате мнение за тези отоплители.
Аз исках мнение за тях, а не с какво да се отоплявам. Отдавна съм си го решил тоя въпрос.
Та ако още някой ще отговаря - нека да е по въпроса....
Климатик няма да сложа защото първо излиза скъпо, и второ не си струва в това помещение. Там има само маса, два стола, фризер и печка. За друго няма място и едвам се разминаваме пред мивката... | Такъв отолител съм ремонтирал като гаранционен няма нищо особено във него Разликата е че имаше функции като на климатик а именно таимери режим на топло и студено като всичко се командва от дистанционноПознавам още двама клиенти със такива отоплители и на тях им работят без проблеми  |
|
|
 |
ARTU Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 13, 2006 15:03 Заглавие: |
|
|
| Благодря, fishev! |
|