|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nirbod Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 14, 2006 13:11 Заглавие: Проблем с принтер |
|
|
Здравейте.
Значи проблемът е следният. Имам Deskjet 1600 C но не ми разпознава едната мастилна глава (защото при него са 4) предполагам защото я отворих но нищо не съм пипал просто видях че е затворена със станиол или нещо подобно и пак си поставих пластамосовият капак.
Проблемът дойде след това когато тръгнах да принтирам тъй като то така и не ми даде възможност нищо че аз искам черно-бяло докато отваряната глава беше една от цветните.
А и в същото време преди да се случи този проблем занесох черно-бялата глава за да я напълнят като след като я върнах и си работеше перфектно но незнам дали е възможно от нея да възприема че липсва глава.
Ако някои може да помогне какво да направя защото тоя принтер е доста стар и ако не става то направо да го махам.Но пък в момента черно-бялата му глава е напълнена много и направо ме е ят ако не мога да го използвам.
Предварително благодаря... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|