Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам кутия от Панасоник 21S4
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Ямбол

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 21:09    Заглавие: Купувам кутия от Панасоник 21S4 Отговорете с цитат

Колеги, ако случайно ви се намира такъв помлян от гръмотевиците телевизор, сега е момента да спечелите някой лев от кутията му Idea
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Пон Сеп 04, 2006 23:31    Заглавие: Купувам кутия от 21s4 Отговорете с цитат

В момента стои един гръмов при мен.При спазарване я имаш подарък.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 06, 2006 19:44    Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 Отговорете с цитат

wesko dilow написа:

Ще ти стискам палци, дано пазарлъка да стане Wink !
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Сеп 06, 2006 23:33    Заглавие: Купувам кутия от 21s4 Отговорете с цитат

Вчера момчето идва,но исках да дойде баща му,той донесе тв.а каквото зависи от мен,думата си е дума.
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 07, 2006 20:22    Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
Вчера момчето идва,но исках да дойде баща му,той донесе тв.а каквото зависи от мен,думата си е дума.

ОК, аз не бързам, важното е работата да стане, но и да не стане - здраве да е Smile
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Сеп 07, 2006 20:43    Заглавие: Купувам кутия от 21s4 Отговорете с цитат

Колега Tokio,уважавам те за всичко,което си направил за мен и ти дължа ответно жестове.При мен работите вървят мудничко,дано всичко свърши с адекватна полза.Е,аз хванах чашата,а за теб остана търпението.До скоро!
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Сеп 08, 2006 23:52    Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
Колега Tokio,уважавам те за всичко,което си направил за мен и ти дължа ответно жестове.При мен работите вървят мудничко,дано всичко свърши с адекватна полза.Е,аз хванах чашата,а за теб остана търпението.До скоро!

Аз съм търпелив човек, защото зная, че търпението винаги се възнаграждава с успех!
Между другото, и аз много високо ценя хората, които ме уважават.
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 21, 2006 12:39    Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 Отговорете с цитат

wesko dilow написа:

Не искам да те притеснявам, но какво стана с Панасоник-а? Не я искам подарък, ще ти я платя, само ми я намери.......
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 21, 2006 19:19    Заглавие: Кутия от Панасоник Отговорете с цитат

Колега,изключително много се извинявам за закъснелия отговор,търсих те и питах за теб в Сливен,но така и не се запознахме.
Клиента ми си намери едно счупено шаси и направихме телевизора,а много исках да ти свърша работа.В момента се чувствам като измамник,за което много съжалявам,както и за късния отговор.Сега имам подарък един Панасоник МХ-1 шаси за 14" кинескоп-това мога да дам в момента.
Върнете се в началото
Tokio
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 21, 2006 23:46    Заглавие: Re: Кутия от Панасоник Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
Колега,изключително много се извинявам за закъснелия отговор,търсих те и питах за теб в Сливен,но така и не се запознахме.
Клиента ми си намери едно счупено шаси и направихме телевизора,а много исках да ти свърша работа.В момента се чувствам като измамник,за което много съжалявам,както и за късния отговор.Сега имам подарък един Панасоник МХ-1 шаси за 14" кинескоп-това мога да дам в момента.

Благодаря за предложението, но на мен ми трябва кутия само за 21S4, иначе други кутии, шасита и кинескопи и аз имам в излишък. Ако ти потрябва нещо - обади се, няма никакъв проблем. Живи и здрави да сме, не винаги нещата се подреждат така, както ние ги искаме. Very Happy
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети