| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 21:09 Заглавие: Купувам кутия от Панасоник 21S4 |
|
|
Колеги, ако случайно ви се намира такъв помлян от гръмотевиците телевизор, сега е момента да спечелите някой лев от кутията му  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 04, 2006 23:31 Заглавие: Купувам кутия от 21s4 |
|
|
| В момента стои един гръмов при мен.При спазарване я имаш подарък. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 19:44 Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 |
|
|
| wesko dilow написа: | | В момента стои един гръмов при мен.При спазарване я имаш подарък. |
Ще ти стискам палци, дано пазарлъка да стане ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Сеп 06, 2006 23:33 Заглавие: Купувам кутия от 21s4 |
|
|
| Вчера момчето идва,но исках да дойде баща му,той донесе тв.а каквото зависи от мен,думата си е дума. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 20:22 Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 |
|
|
| wesko dilow написа: | | Вчера момчето идва,но исках да дойде баща му,той донесе тв.а каквото зависи от мен,думата си е дума. |
ОК, аз не бързам, важното е работата да стане, но и да не стане - здраве да е  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Сеп 07, 2006 20:43 Заглавие: Купувам кутия от 21s4 |
|
|
| Колега Tokio,уважавам те за всичко,което си направил за мен и ти дължа ответно жестове.При мен работите вървят мудничко,дано всичко свърши с адекватна полза.Е,аз хванах чашата,а за теб остана търпението.До скоро! |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 08, 2006 23:52 Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 |
|
|
| wesko dilow написа: | | Колега Tokio,уважавам те за всичко,което си направил за мен и ти дължа ответно жестове.При мен работите вървят мудничко,дано всичко свърши с адекватна полза.Е,аз хванах чашата,а за теб остана търпението.До скоро! |
Аз съм търпелив човек, защото зная, че търпението винаги се възнаграждава с успех!
Между другото, и аз много високо ценя хората, които ме уважават. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 21, 2006 12:39 Заглавие: Re: Купувам кутия от 21s4 |
|
|
| wesko dilow написа: | | В момента стои един гръмов при мен.При спазарване я имаш подарък. |
Не искам да те притеснявам, но какво стана с Панасоник-а? Не я искам подарък, ще ти я платя, само ми я намери....... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Окт 21, 2006 19:19 Заглавие: Кутия от Панасоник |
|
|
Колега,изключително много се извинявам за закъснелия отговор,търсих те и питах за теб в Сливен,но така и не се запознахме.
Клиента ми си намери едно счупено шаси и направихме телевизора,а много исках да ти свърша работа.В момента се чувствам като измамник,за което много съжалявам,както и за късния отговор.Сега имам подарък един Панасоник МХ-1 шаси за 14" кинескоп-това мога да дам в момента. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 21, 2006 23:46 Заглавие: Re: Кутия от Панасоник |
|
|
| wesko dilow написа: | Колега,изключително много се извинявам за закъснелия отговор,търсих те и питах за теб в Сливен,но така и не се запознахме.
Клиента ми си намери едно счупено шаси и направихме телевизора,а много исках да ти свърша работа.В момента се чувствам като измамник,за което много съжалявам,както и за късния отговор.Сега имам подарък един Панасоник МХ-1 шаси за 14" кинескоп-това мога да дам в момента. |
Благодаря за предложението, но на мен ми трябва кутия само за 21S4, иначе други кутии, шасита и кинескопи и аз имам в излишък. Ако ти потрябва нещо - обади се, няма никакъв проблем. Живи и здрави да сме, не винаги нещата се подреждат така, както ние ги искаме.  |
|
|
 |
|